Різдво Христове – особливий день у житті християн. Прийнято не лише ходити до церкви, а й ставити свічки за благополуччя близьких і, звісно, ​​молитися.

Вважається, що в цей день молитви мають неймовірну силу і той, хто дійсно потребує, отримає допомогу вищих сил.

Молитва на здоров'я у Різдво Христове

сил.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Молитва на здоров'я в Різдво Христове

"У руці Твого превеликаго милосердя, о Боже мій, вручаю душу і тіло моє, почуття і дієслова моя, поради і думки моя, моя справи і вся тіла і душі моєї руху. Вхід та вихід мій, віру і проживання моє, перебіг і кінець мого живота, день і годину подиху мого, кончина моя, заспокоєння душі і тіла мого. Ти ж, про Премилосерде Боже, всього світу гріхами непреодолеваемая Благосте, незлобиве, Господи, мене, паче всіх людей грешнейшаго, прийми в руці захищення Твого і визволи від усякого зла, очисти багато безліч беззаконь моїх, подай виправлення злому і окаянному мою житію і від прийдешніх гріхопадінь лютих завжди восхищай ма, та ні в чемже коли гнівлю Твоє людинолюбство, що ним покривай неміч мою від бісів, пристрастей і злих людей. Ворогом видимим і невидимим заборони, руководствуя ма спасенним шляхом, доведи до Тебе, мого пристановища і бажань моїх краю. Даруй ми кончину христианску, непостыдну, мірну, від повітряних духів злоби виконай, на Страшному Твоєму Суді милостивий рабу Твоєму буди і причти ма правиці благословенним Твоїм вівцям, та з ними Тебе, Творця мого, славлю на віки. Амінь".

Молитва на удачу на Різдво Христове

"Різдво Твоє, Христе Боже наш, возсия мирови світло розуму: в ньому бо зіркам служащии, звездою учахуся, Тобі кланятися, Сонцю правди, і Тобі ведети з висоти Сходу: Господи, слава Тобі".

Різдвяна молитва Ангелу-Охоронцю для дітей

"Ангел Божий, хранитель мій святий, на дотримання мені від Бога даний. Старанно молю тя, ти мене сьогодні просвіти, і від усякого зла збережи, до доброго діяння настави, і на шлях спасіння направи. Амінь".

Нагадаємо про 2 основні молитви на неділю: як і до кого правильно звертатися.

Раніше ми повідомляли про 2 молитви до Господа, які має знати кожна мама: діти будуть захищені та щасливі.