Новий рік - це той період, коли багато хто з нас не може відмовити собі в ласощах і навіть "найстійкіші" порушують дієти, адже на столах стільки всього – салати, гаряче, закуски та десерти.

Однак від деяких, як виявилося, таки варто утриматися. Один з традиційних новорічних салатів вважає найшкідливішим - це "Оселедець під шубою". Його люблять дуже багато і не дарма – його смак унікальний.

Оселедець під шубою, кадр з відео
Оселедець під шубою, кадр з відео

Вся проблема в тому, що слабосолону рибу для приготування салату купують на ринках, а це несанкціоноване місце продажу, де постачальники можуть реалізовувати продукцію без сертифікатів якості. Такі фактори вже сигналізують про можливе отруєння.

А в сьогоднішніх умовах, коли можуть відключити електроенергію та холодильники не працюватимуть, купувати рибу подвійно небезпечно.

Маринований оселедець, скріншот: YouTube
Маринований оселедець, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Чим ще може бути небезпечний "Оселедець під шубою"

Риба сама по собі дуже солона, але овочі для салату теж люблять досолювати. Такий великий вміст солі призведе до затримки рідини в організмі, навантаження на серце та судини. Гіпертонікам і зовсім не можна вживати стільки солі.

Майонез, що входить до складу "Шуби", теж не відрізняється своєю корисністю, адже містить багато трансжирів, шкідливих для організму.

Оселедець під шубою, скріншот: Youtube
Оселедець під шубою, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що тестостерон буде, як у молодого юнака навіть після 40 років: які продукти - скарб для чоловічого здоров'я.

Раніше ми повідомляли, що солодкості, напої і навіть м'ясо: 6 продуктів, через які можна набрати вагу.