Хвиля активізму та громадянської відповідальності охоплює Україну у зв'язку з проблемою необхідності збільшення бюджету на підтримку армії. В умовах воєнних дій це стає пріоритетом для забезпечення безпеки та мінімізації втрат.

Нещодавній інцидент у Сумщині, коли городяни не випустили депутатів із будівлі місцевої ради під час повітряної тривоги, свідчить про спрагу людей впливати на ухвалення рішень. Їхнє бажання, щоб кошти прямували на підтримку Збройних сил, стало проявом громадянської активності, яка знаходить свій голос у мережі.

За інформацією місцевого Telegram-каналу, група громадян не дозволила депутатам залишити будівлю місцевої ради під час звучання повітряної тривоги.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Їхньою метою було домогтися проголосованого виділення додаткових фінансових ресурсів для допомоги армії, що свідчить про високий рівень стурбованості суспільства поточною ситуацією.

Відповіді користувачів у соціальних мережах відобразили різноманітність думок. Дехто побачив у цьому акті демонстрацію "влади народу" і підкреслили громадянську сміливість та рішучість.

"Це називається влада в руках народу"

"Те відчуття, коли у пенсіонерів є яйця"

"Якщо в них війни немає, то й нічого в тривогу бігти"

"Цих треба всіх відправити на передову, і нехай захищають свій стан. Там відчують фінансування армії"

Раніше ми писали про те, що більше 150 квартир на зарплату нардепа: М'ялика, підозрюваного у несплаті податків на понад 100 млн грн - виправдали

Як повідомляв Знай.ua, під Києвом чиновники нагородили себе величезними преміями: "Коли ж вони нажеруться"

Також портал Знай.ua писав, що у Кличко витратять 5 мільйонів гривень на ремонт нежитлового приміщення: ціни майже на 35% вищі за ринкові