Київ поринув у глибоку траурну обстановку після масштабної атаки, яка залишила за собою багато жертв. 1 січня був проголошений Днем жалоби на згадку про загиблих внаслідок ракетного удару по складському приміщенню у Шевченківському районі столиці.

Незважаючи на важку працю, рятувальники продовжують працювати вже третій день, щоб знайти і врятувати тих, хто може перебувати під завалами будівлі. Наразі 29 осіб вважаються загиблими внаслідок ракетного удару.

У цей час, на тлі лиха, бар у районі Подолу організовував вечірки, що викликало обурення у соціальних мережах. Відеозаписи, розміщені в Instagram-сторісі, показували веселих людей, що танцюють під гучну музику. Мало того, на відео є підпис: "Починаємо цей рік із крейзі танців".

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Звуки святкування були такі гучні, що їх чули навіть за межами приміщення, викликавши суспільний неспокій. Багато хто звернувся до власників з проханням знизити гучність, особливо у зв'язку з оголошеним траурним днем. Але на прохання зберегти шанобливу мовчанку цього дня влада реагувала байдуже і навіть агресивно.

Ця ситуація створила негативний настрій серед людей, тоді як все місто відчувало скорботу та страх. Розрив між трагедією та легковажністю у сприйнятті цих подій лише підкреслив тяжкість ситуації та викликав широкий резонанс у суспільстві.

Раніше ми писали про те, що російська блогерка, яка спонсорує війну, приїхала відпочивати до Буковеля

Як повідомляв Знай.ua, "Досить веселитися, їдь до Авдіївки": зірці "Х-Фактора" Кензову нагадали, що відбувається в Україні, поки він не бачить "

Також портал Знай.ua писав, що онук Софії Ротару припинив закиди українців у день масового ракетного обстрілу