В Україні триває активна підготовка та зміцнення Пунктів Незламності, які відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки та комфорту громадян у кризові моменти. З урахуванням прогнозів щодо ймовірності обстрілів української інфраструктури під час похолодання, важливо нагадати про ці критично важливі місця.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України інформує про системну роботу щодо забезпечення Пунктів Незламності. Вони надають доступ до світла, води, тепла та інтернету у разі кризових ситуацій.

Пункт Незламності, Київ, фото: Знай.ua
"Пункт Незламності", Київ, фото: Знай.ua

Згідно з прогнозами, у кількох областях України очікується значне збільшення снігового покриву, ожеледиця та різке зниження температури, що може збільшити потребу в таких пунктах.

Віце-прем'єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков відзначає проведення перевірок готовності діючих пунктів, які забезпечують всю необхідну функціональність та комплектацію.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Для зручності доступу до інформації про Пункти Незламності розроблено додаток «Дія», що включає картку цих пунктів. Карта доступна для завантаження в офлайн форматі, що дозволить мати доступ до інформації навіть за відсутності інтернету.

З міркувань безпеки геолокації пунктів незламності не відображаються у певних областях країни.

Нагадаємо, чому нам так погано взимку? Вчені пояснили, що не так із сезонною депресією і як її побороти

Раніше ми писали про те, що повербанки тримайте зарядженими: енергетики попередили про ризик відключень

Крім того, Знай.ua повідомляв, Високосний рік Дракона закликає бути пильніше: які кроки краще відкласти на потім