Російське керівництво на чолі з путіним ухвалило рішення утриматися від масованих обстрілів енергетичної інфраструктури України з початку зимового періоду, що ми й спостерігаємо.

З початку опалювального сезону українці не знають, що таке віялові відключення електроенергії. Цьому є кілька пояснень. За словами військового експерта Давида Шарпа, по-перше, Кремль зрозумів, що у військовому плані це не матиме великого значення. До того ж, якщо залишити нас без тепла та світла, західні союзники знову будуть змушені у великому обсязі допомагати нам і засобами ППО, та іншою технікою, за допомогою якої ми зможемо знищити окупантів.

Магазин без світла, скріншот: YouTube
Магазин без світла, скріншот: YouTube

"Те, що зараз застрягло, могло б і не застрягти, якби росіяни діяли так само. Минулого року вони за це поплатилися. Системи Patriot були поставлені Україні набагато раніше, ніж якби РФ не чіпала енергетичну систему України”, - зазначає експерт.

Кремль вирішив не повторювати торішніх помилок і стримати руйнівні атаки на початку зими, щоб не посилювати і так складне становище окупаційних військ в Україні.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Київ без світла, фото із соцмереж
Київ без світла, фото із соцмереж

Що буде далі — покаже час. Головне допомагати воїнам ЗСУ, адже без нашої підтримки їм дуже складно протистоятиме росіянам, яких набагато більше.

Нагадаємо, окупанти можуть знову піти на Харків: українців попереджають про небезпеку

Як повідомляв "Знай.uа", головна мета потужних обстрілів – не блекають: експерти попередили, що насправді мета росіян

Знай.uа писав, воїни ЗСУ показали відео дивного порятунку бійця з полону за допомогою одного дрона: як вони це зробили