У місті Одеса правоохоронці затримали місцеву мешканку, яка намагалася відправити поштоматом шість посилок із 600 грамами різних заборонених речовин.

Про це повідомляється на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook. Як зазначається, коли копи прийшли до неї додому, там було знайдено ще багато подібного "добра" на величезну суму.

Наркотики через поштамат, фото: Facebook
Наркотики через поштамат, фото: Facebook

За словами самої фігурантки, вона тривалий час замовляла великі оптові партії різних наркотичних речовин в інтернеті, після чого самостійно фасувала їх на дози та активно займалася поширенням серед наркозалежних осіб в Одесі та області.

За фактом незаконного обігу таких суттєвих обсягів наркотичних речовин було відкрито відповідне кримінальне провадження за ознаками тяжкого злочину. Затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Слідчі дії продовжуються. Поліцейські встановлюють канал постачання в одеситку наркотиків та психотропів”, - зазначають поліції.

Наркотики через поштамат, фото: Facebook
Наркотики через поштамат, фото: Facebook

Одна з отрут, які поширювала жінка, відноситься до списку заборонених психоактивних речовин і дуже негативно впливає на психіку людини. Ця речовина не тільки викликає сильну фізичну та психологічну залежність, але й стрімко руйнує організм, провокує небезпечну агресію та призводить до летальних наслідків при передозуванні.

Нагадаємо, українець висморкався у прапор і отримав термін за це: на зауваження йому було "наплювати"

Як повідомляв "Знай.uа", на Львівщиніжінка забула забрати сина зі школи і написала заяву в поліцію: що вирішив суд

Знай.ua писав, називав себе "святим москалем": неадекват у центрі Львова захищав російську музику