З 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року, на Київщині збільшили кількість блокпостів. Як зазначали в Київській ОВА це було необхідно для посилення безпекових заходів.

Але як виявилося, блокпости будуть діяти й надалі. Про це розповів підполковник Руслан Олійник для ТСН.

Блокпост, скріншот: Facebook
Блокпост, скріншот: Facebook

За його словами, найближчим часом проведуть аналіз і залишать найефективніші - ті, які показали найбільше результатів. На деяких блокпостах було виявлено певну кількість осіб, які ухилялись від мобілізації.

Блокпости та повістки

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека
Показати ще

Під час перевірок, військовослужбовці виявили осіб, які ухиляються від військової служби. Тепер з цими громадянами будуть працювати ТЦК та СП. Скільки ухилянтів було виявлено, Руслан Олійник не повідомив.

Блокпост в Україні, фото з відкритих джерел
Блокпост в Україні, фото з відкритих джерел

"Щодо роботи співробітників ТЦК, можу сказати, що в них є своє керівництво, яке визначає їм цілі та завдання. Але ж все таки хочу зазначити, що в рамках безпекових заходів виявили певну кількість осіб, що дійсно ухилялись від мобілізації. Далі з ними вже будуть працювати фахівці ТЦК та СП." розповів підполковник

За час роботи блокпостів, перевірили близько 74 тисяч осіб та 27 тисяч транспортних засобів. До роботи було залучено близько 900 осіб. Підполковник розповів, що указу збільшувати кількість блокпостів не було. Тому, військовослужбовці продовжать виконувати покладені на них завдання.

Нагадаємо, портал Знай інформував, на блокпостах у Києві будуть вручати повістки: що відомо

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Доброго дня, на обліку стоїте?": хто точно не отримає повістку від ТЦК

Також, наш портал інформував, без обліку – без доступу: що загрожує чоловікам, які не записалися до бази даних