В окупантів все стабільно або в "ДНР" ухвалили чергове кумедне розпорядження, про що заявив безпосередньо гауляйтер Денис Пушилін.

Йому, нагадаємо, в Україні загрожує 15 років ув'язнення. Хоча, найімовірніше, він швидше потрапить на концерт до Кобзона. Наразі він видав розпорядження по сміттю, оскільки тимчасово окуповані РФ українські міста Донбасу перетворилися на звалища.

Сміття на Донбасі, скріншот: Telegram
Сміття на Донбасі, скріншот: Telegram

Зокрема, проблеми зі сміттям спостерігаються в Іловайську, Харцизьку та Макіївці. Пушилін у Telegram поскаржився на "невчасне вивезення твердих побутових відходів", навіть якщо контейнери вже прибрані, навколо залишаються сміттєзвалища.

Пушилін звинуватив у цьому керівників місцевих комунальних підприємств, пообіцявши, що вони отримають догану. Зокрема, голову КП "Біон" Сергія Криза, керівника МУП "Міська служба єдиного замовника Харцизька" Семена Колесніченка та голову МУП АГМ "Комунтранс" Дениса Юрченка.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Сміття на Донбасі, скріншот: Telegram
Сміття на Донбасі, скріншот: Telegram

Отже, "глава" окупованій частині Донбасу визнав проблему накопичення сміття, створену російськими загарбниками. Проте намагається перекласти провину місцевих чиновників. Це свідчить про їхню нездатність вирішити навіть базові комунальні питання на оккупованих територіях.

Нагадаємо, українцям розповіли, коли почнеться розпад росії: "Необхідно підготуватися та уникати помилок минулого"

Як повідомляв "Знай.uа", криваві рублі ближче за рідних: режисером шоу дружини Пєскова, в якому вкрали пісню Соловій, виявився українець

Знай.uа писав, зірка "Величного століття" Мір'єм Узерлі стала "Машею" без ведмедя на радість окупантам