Роcіяни постійно вдосконалюють не лише беспілотники, а й крилаті ракети. Мова йде про Х-101, які зараз суттєво відрізняються від тих, якими окупанти били у 2022 році.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Він пояснив, що росіяни не стоять на місці, і вдосконалюють ракети, для того, щоб успішно обходити наше ППО.

Ракети рф. Фото: скриншот Youtube
Ракети рф. Фото: скриншот Youtube

"Ворог вчиться, вчиться досить таки швидко. Я вам просто наведу приклад: ті самі крилаті ракети Х-101 - це зовсім інші, ніж ті, що застосовували у 2022 році", - зазначив представник розвідки.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Він повідомив, що зараз окупанти активно використовують ракети Х-101 вже з активною системою радіоелектронної боротьби, з активним захистом від викидів теплових пасток та інш.

Скібіцький додав, що Україні необхідно розвивати протиповітряну оборону та озброєння, адже ворог не залишить спроби захопити наші території.

проліт ракети над Україною
проліт ракети над Україною

"Ми повинні розвивати все: і протиповітряну оборону, і дбати про захист ВПК, і щоб він давав продукцію, і ми повинні вживати, зокрема, і контрнаступальні заходи для того, щоб не допустити втрат територій. І досвід 2023 року нам це показав", — додав він.

Нагадаємо, блекаути та ракетні удари: українцям зробили важливе попередження

Раніше ми писали про те, чи скористаються росіяни похолоданням і залишать нас без світла

Також наш портал повідомляв, що окупанти можуть знову піти на Харків: українців попереджають про небезпеку