На жаль, дуже багато українців продовжують споживати російський контент. Виявилось, що ці люди поповнили бюджет країни-агресорки майже на 5 мільйонів "зелених". Ця ситуація розгорнулася саме тому, що наші громадяни дивилися російських YouTube-блогерів і слухали їхні пісні на стрімінгових майданчиках.

Відомо, що на різних онлайн-платформах автори українського контенту отримують кошти від переглядів і прослуховувань. Тож громадяни України допомогли росіянам заробити.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі toplead.com.ua.

Українці заплатили до бюджету РФ $5 млн, скріншот: toplead
Українці заплатили до бюджету РФ $5 млн, скріншот: toplead

Українці поповнили бюджет країни-агресорки

Виявилося, що протягом року великої війни росіяни отримали дохід понад 80 мільйонів доларів від українців, які слухають російські пісні та інший контент країни-агресори. З цих коштів – 5 мільйонів сплатили як податок до російського бюджету.

Популярні новини зараз
Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Українці заплатили до бюджету РФ $5 млн, скріншот: toplead
Українці заплатили до бюджету РФ $5 млн, скріншот: toplead

Автори дослідження проаналізували, що один FPV-дрони, яких дуже потрібно на фронті, коштує 500 доларів. Тобто оскільки наші громадяни продовжують споживати російське, загарбники могли придбати майже 10 тисяч таких дронів.

Такої ж кількості літальних апаратів можна було придбати для українських військових, які мужньо захищають нашу державу від окупантів.

Нагадаємо, співала Успенську у Буковелі та наїхала на українців: "Ви кого з себе уявили?".

Раніше повідомлялося, 30-річна тітка живе у стилі "грудничка", витрачаючи щомісяця по 11 тисяч гривень на підгузки.

Також, кожна хвилина трансляції коштує 1692 грн: в Україні витратять сотні мільйонів гривень на програми Телемарафону.