У соціальних мережах активно гуляє історія про те, як українець вирішив використати всю свою "креативність" заради того, щоби втекти від мобілізації. Чоловік заздалегідь спланував втечу, але не пішки чи вплав через Тису. Виявляється, що він використав для своєї втечі одну із кременчуцьких фірм.

Про цю історію пишуть журналісти видання "Кременчуцька газета".

Чоловік влаштувався на роботу водієм-дальнобійником, взяв завантажений автомобіль, гроші на рейс до Польщі та назад. Виїхав, на митниці перестав виходити на зв'язок.

Фура, скріншот: YouTube
Фура, скріншот: YouTube

Власника фірми кинув у "чорний список". І вже знайомі власника фірми знайшли у Польщі покинуту фуру та ключі – забрали до себе на базу.

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати
Показати ще

Фура, фото: Патрульна поліція
Фура, фото: Патрульна поліція

"В одну з кременчуцьких фірм влаштувався на роботу водієм-дальнобійником якийсь Богдан К. Взяв завантажений автомобіль, гроші на рейс, рейс був до Польщі та назад. Виїхав, на митниці перестав виходити на зв'язок, власника фірми кинув у чорний список. Знайомі власника фірми знайшли у Польщі кинуту фуру та ключі - забрали до себе на базу. За словами директора - гроші на рейс Богдан привласнив собі. Через цю ситуацію фірму можуть позбавити ліцензії на перевезення. Власник фірми звернувся до поліції та написав заяву", - йдеться у повідомленні.

У Кременчуцькому відділі Нацполіції інформацію про заяву власника підтвердили. Продовжуються слідчі дії.

Нагадаємо, ухилистам готують рекордні штрафи: про які суми йдеться.

Раніше повідомлялося, двері не виб'ють, але змін багато: як в Україні посилюватимуть мобілізацію.

Також, тепер ТЦК знатиме все: які дані передадуть військкомам.