Всі українці, які втікли з України через повномасштабне вторгення повернуться назад, як тільки відчують, що після перемоги іноземні інвестори почнуть вкаладти гроші у відновлення нашох країни. Особливо це стосується чиновників.

Про це заявила кохана вбитого на війні, відважного героя України Дмитра Коцюбайла із позивним "Да Вінчі", Аліна Михайлова у інтерв'ю ТСН.

Аліна Михайлова. Фото скріншот Youtube
Аліна Михайлова. Фото скріншот Youtube

Дівчина впевнена у тому, що всі хто злякався труднощів і втік з країни під яас війни, обов'язково повернуться. Вона додає, що це спровокує відчутні протистояння у суспільстві, і держава вже зараз повинна думати про те, як із ними працювати.

Люди втратили багатьох близьких, в той час як хтось спойкійно виїхав за гроші закордон.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Закінчиться ця війна, ми перемогли, всередині буде другий фронт. І до цього потрібно готуватися. Я ж кажу, люди можуть виїхати за 3-5 тисяч доларів, і це ні для кого не секрет. Мені телефонують знайомі, кажуть, а можеш порішати по "Шляху". Я хочу виїхати до сім'ї", - ділиться військова.

Аліна зазначає про те, що українці масово почнуть повертатися в Україну саме після того, як побачать, що у відновлення нашої країни будуть залучатися великі гроші іноземців.

Аліна Михайлова. Фото: скріншот facebook / Суспільне Око
Аліна Михайлова. Фото: скріншот facebook / Суспільне Око

"Як тільки все буде добре, умовно, на горизонті, коли можна буде розпилювати бюджетік, де можна буде робити реконструкцію і відновлення всіх цих територій, де розбомблено все. Коли прийдуть до нас, я дуже сподіваюся, всі ці гроші з-за кордону на відновлення, на всю цю реінтеграцію, все інше, прибіжать, як миленькі", - додала вона.

Аліна Михайлова зізналась, що вже впевнилась у своїх словах на приктиці. Вона спілкується із депутатом Київради, який на початку війни виїхав вчитися до Стенфорда.

У важкий час для столиці він не виконував свої обов'язки, а зараз повернувся та почав розповідати про те, як правильно будувати укриття.

Нагадаємо, "Нікому не побажаю так прощатися": кохана "Да Вінчі" розповіла про сварку в день трагедії та як він помирав на її руках

Як повідомляв "Знай.ua", які квартири здають військовим на Донеччині за 17 тисяч: "Адекватних слів немає"

Знай.ua писав, кожна українка має бути готова до війни: наречена "Да Вінчі" Аліна Михайлова пояснила чому