Генерал Валерій Залужний, який очолює Збройні Сили України як Головнокомандувач, набув чималої поваги та прихильності українців.

Його біографія настільки насичена цікавими фактами, що інколи вони справді дивують. Потрібно докладніше розповісти про найцікавіші та маловідомі сторінки життя генерала. Адже у ЗМІ вже не вперше з'являється інформація про те, що Залужний може залишити посаду.

Алла Мартинюк та Валерій Залужний, скрін: YouTube
Алла Мартинюк та Валерій Залужний, скрін: YouTube

По-перше, у Залужного досить несподіваний музичний смак. Як з'ясувалося, Валерій Вікторович любить танцювальну музику 1980-х у диско-стилі. Однак, коли йому потрібно налаштуватися на рішучий бойовий настрій, генерал слухає важкий німецький гурт Rammstein.

По-друге, у вільний час Залужний із задоволенням гортає стрічку у Instagram. Зокрема, керівнику ЗСУ подобається переглядати смішні фото та відео з котиками – це допомагає йому розслабитися та перезавантажити мозок після виснажливої ​​роботи.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

По-третє, генерал має почесну відмінність від британської королеви Єлизавети II. Йдеться про перехідний меч, яким нагороджуються особливо відважні військові союзницькі країни. Це справді велика честь для Залужного.

Валерій Залужний, кадр з інтерв'ю Дмитру Комарову
Валерій Залужний, кадр з інтерв'ю Дмитру Комарову

На відміну від попередників, нинішній Головнокомандувач ЗСУ є єдиним генералом, який безпосередньо брав участь у бойових діях на Сході України. Саме тому він добре знайомий із ситуацією на фронті і може оперативно спілкуватися з військовими, щоб приймати відповідні рішення.

І насамкінець цікавий факт з дитинства Залужного. Мало Валерій мріяв стати артистом гумористичного жанру, але його пристрасть до військової справи виявилася набагато сильнішою.

Нагадаємо, Валерія Залужного звільнили, - соцмережі (оновлено)

Як повідомляв "Знай.uа", будівництво фортифікацій: експерт розкриває головні проблеми та закликає до рішучих дій

Знай.ua писав, "хтось, насипте їй корми": Мар'яна Безуглая отримала відповідь за нападки на Залужного