Очікується, що у лютому на Землю обрушаться потужні магнітні бурі, представляючи потенційні ризики для здоров'я та благополуччя. Meteoagent виділив кілька ключових дат, коли сонячна активність досягне найвищих рівнів.

Ці явища можуть вплинути на фізичний та емоційний стан людини.

Магнітні бурі, кадр з відео
Магнітні бурі, кадр з відео

Коли вони вдарять по нас?

  • 16 лютого: сильна магнітна буря;
  • 23 лютого: сильна магнітна буря;
  • 24 лютого: сильна магнітна буря.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Метеозалежні люди можуть зіткнутися з різними неприємними симптомами, включаючи біль у серці, головний біль, слабкість і перепади настрою.

Сильні магнітні бурі у лютому / фото: скріншот Meteoagent
Сильні магнітні бурі у лютому / фото: скріншот Meteoagent

Рекомендації, як покращити самопочуття:

У дні підвищеної сонячної активності намагайтеся приділити час відпочинку та розслабленню. Спробуйте практику медитації, глибокого дихання або йоги, щоб зменшити напругу в організмі.

Помірні фізичні вправи можуть допомогти збалансувати ваш емоційний стан. Прогулянки на свіжому повітрі, спорт або просто фізична активність можуть підняти настрій.

Зверніть увагу на своє здоров'я. Підтримуйте режим сну, вживайте корисну їжу, уникайте надлишку кофеїну та алкоголю, що може посилити негативні ефекти сонячної активності.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що астролог назвав міста, які можуть захопити окупанти

Раніше Знай.ua стало відомо, що карпатська мольфарка передбачила Україні перемогу, але через голод: "Це все дуже дорого..."

Також наш портал інформував, буде ще дорожче: на українських водіїв чекають непрості часи, до чого готуватися