Важко сперечатися, адже 2024 рік - це зовсім на 2014 рік, коли таксі собі замовляли тільки "крутилики". Особливо у моменти, коли міський автобус за 25 гривень спізнюється, то таксі за 65 гривень – не здається чимось "елітним". У нас є трохи цікаві факти про роботу таксі у 2023 році в Україні.

Український сервіс таксі, компанія "Bolt" поділилася підсумками 2023 року, та опублікувала статистику, в якій видно багато цікавих цифр та фактів, пов'язаних із поїздками на таксі.

Таксі "Bolt", скріншот: YouTube
Таксі "Bolt", скріншот: YouTube

У 2023 році сервіс замовлення подорожей Bolt працював у 38 українських містах. Програма поповнилася кількома новими корисними функціями.

Зокрема з'явилася кнопка екстреної допомоги та можливість поділитися деталями поїздки з друзями та родичами. До того ж, тепер можна дзвонити водієві через програму, не розголошуючи номер свого телефону.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Таксі, скріншот: YouTube
Таксі, скріншот: YouTube

Також у багатьох містах України Bolt поповнили перелік доступних опцій для замовлення поїздок – наприклад, з'явилися такі категорії як Economy (найдоступніші поїздки) та Business (поїздки в автомобілях бізнес-класу).

З цікавих фактів про послуги сервісу таксі можна відзначити:

• Найдовша автомобільна поїздка у 2023 році становила 754 км, за неї пасажир заплатив 21 184 грн.

• Найактивніший користувач здійснив 1327 поїздок (це майже 4 поїздки на день).

• Рекордна сума чайових цього року становила 300 грн.

• Одному з водіїв вдалося отримати п'ять зірок 4187 разів.

Нагадаємо, каратимуть штрафом або адмін арештом: кому потрібно обов'язково пройти техогляд у 2024 році.

Раніше повідомлялося, в Україні одна категорія водіїв масово втрачає свої авто: податкова та поліція продовжують "полювання".

Також, з тонуванням, старі та "діряві": які авто не пройдуть техогляд в Україні у 2024 році.