У Луцьку розгортається справжня драма навколо 8-річної дівчинки, через яку сваряться рідний батько, мати та вітчим.

Батьки розлучилися, коли малечі було всього 2 роки. Спочатку вони нормально домовлялися про виховання дитини та проведення з нею часу. Проте згодом ситуація змінилася.

Суд, скріншот: Youtube
Суд, скріншот: Youtube

Коли мати завела нового чоловіка, вона раптом почала обмежувати спілкування з дочкою, посилаючись на те, що той нібито чинить на неї психологічний тиск. Батько ж запевняє, що дівчинка просто перестала хотіти з ним зустрічатися через вплив матері та вітчима.

"Коли Тетяна була на роботі, дитина була зі мною. Коли Тетяна була вихідною, дитина зазвичай була з нею, тому що я, маючи можливість і час, підлаштовувався під його графік роботи. Ми відпочивали, читали, гуляли, повноцінно проводили час. Двічі їздили на море, до Карпат, на озера. Були відмінні стосунки", - розповідає рідний батько.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Більше того, вітчим навіть листувався з рідним одного 8-річної дівчинки, використовуючи її телефон, нецензурну лексику та погрози.

Суд, скріншот: Youtube
Суд, скріншот: Youtube

Нарешті мати добилася судової заборони на спілкування екс-чоловіка з дочкою. Тож на кілька місяців батько взагалі не зможе бачити свою дитину через судові розгляди. А маленька дівчинка тим часом страждає через цю складну ситуацію та сімейні проблеми.

Її ведуть до психологів, намагаючись у такий спосіб знизити негативний вплив батьківського конфлікту. Однак, хто знає, які емоційні травми залишаться у неї в дорослому віці.

Нагадаємо, у Харкові військового зашивали "по живому": "Як ви воюєте, якщо навіть потерпіти не можете"

Як повідомляв "Знай.ua", Софія Федіна поклала понад 200 тис. гривень у дитячу колиску: "Як бабло допомагає народити?"

Знай.ua писав, у харків'янки відібрали сина через те, що вона - мусульманка: звинуватили в тероризмі і позбавили прав