З так званої країни Росії, де постійно відбуваються абсурдні ситуації, прийшли дуже тривожні новини. Тут, як виявилося, нібито дорослі люди займаються не лише організацією "юнармії", а й армією з дитячих садків. У країні, яка веде запеклу та злочинну війну проти України, вже з'явився культ зброї для найменших.

Йдеться саме про місце у Свердловській області, про містечко чи навіть селище Первоуральське. Місцевих дітей, під наглядом "фізрука" в п'яному вигляді, вчать бігати з автоматом.

Про це стало відомо завдяки фотографіям, які зробили найімовірніше саме батьки цих дітей.

"Рашисти "виховують" дітей, фото: Telegram"
"Рашисти "виховують" дітей, фото: Telegram"

Тут на території одного з дитсадків видали дітям автомати (скоріше за все макети), і змусили долати з цією зброєю "смугу перешкод", яку позначили фішками для "веселих стартів". Схоже, що нікого з батьків такі "конкурси" не стривожили.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Рашисти "виховують" дітей, фото: Telegram"
"Рашисти "виховують" дітей, фото: Telegram"

У Telegram-каналі "Україна в шоці" користувачі мережі вже встигли відреагувати на дані кадри, і навіть нагадали, що від росіян не варто чекати чогось іншого.
Ось, що пишуть люди: "А у Харкові ракети летять, а ці граються"; "Кіндер югенд. З дитинства вчать здохнути у сво"; "Туди б артобстріл"; "М'ясо для наступних воєн вирощують"; "А потім ми дивуємося, чому вони зомбовані пропагандою, якщо з 5 років вони з автоматами лазять по землі..."; "Це треба усьому світові показувати".