Насамперед нагадаємо нашим читачам, що в Україні триває дія військового стану, а також відбувається загальна мобілізація. Відомий український військовий експерт, полковник запасу Збройних сил України Іван Якубець заявив, що країну не вдасться врятувати від росіян, якщо територіальні центри комплектування та соціальної підтримки працюватимуть лише до 18 години.

Про це полковник запасу, колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець, розповів в інтерв'ю для видання Фокус.

Блокпост у Києві, фото: Facebook
Блокпост у Києві, фото: Facebook

"Загроза зникнення України справді велика. І звичайно, можна працювати з 9 до 18 години з перервою на обід, але так ми країну не врятуємо... Перемога - це як світло в кінці тунелю, але воно може обвалитися, а світло - згаснути" , – пояснив Іван Якубець.

Полковник запасу Іван Якубець заявив, що зараз критика з боку ЗМІ чи депутатів-пацифістів недоречна в умовах війни. Україна стоїть на межі знищення, тому будь-які мобілізаційні заходи є доречними та необхідними.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube
Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube

За його словами, лікарям ВВК та працівникам ТЦК потрібно активізувати всі можливі зусилля. Тому слід розробити спеціальні графіки чергування, щоб ухилисти не відчували себе у безпеці з 21 вечора до 9 ранку.

За словами Івана Якубця, депутати і Кабмін часто дорікають військовим, що ті воюють живою силою, а треба воювати технікою. Але цієї сучасної техніки недостатньо, каже він, і все це вина не армії, а саме Кабміну та депутатів.

Нагадаємо, "Усім селом мають їхати до СІЗО": Дикий вимагає покарання мешканцям Космача.

Раніше повідомлялося, що мобілізація в Україні: у Верховній Раді хочуть відмовитися від деяких обмежень.

Також, "Більше дізнайтесь у своєму ТЦК": Ощадбанк б'є на сполох через масове розсилання повідомлень.