Київська школа економіки повідомила, що прямі збитки української енергетики від початку російського вторгнення в лютому 2022 року становлять приблизно 14 мільярдів євро. Але ці збитки — не лише в грошах. Росія намагається виснажити Україну шляхом атак на енергетичну інфраструктуру.
Це призводить до того, що мільйони людей можуть залишитися без електроенергії в сувору зиму. Це може також спричинити нову хвилю біженців до Європи, тому європейським країнам важливо зупинити цей енергетичний терор.

Путін, фото з інтернету
Путін, фото з інтернету

Володимир путін хоче, щоб Україна пережила тотальний блекаут через обстріли. Україні важко боротися з такими атаками, бо західні союзники надали недостатньо систем протиповітряної оборони.

Незважаючи на очікувані постачання з Заходу, Україні все ще бракує зенітних систем і боєприпасів для захисту.

Квартира без опалення і світла як швидко зігрітись у ліжку під час блекауту
Квартира без опалення і світла як швидко зігрітись у ліжку під час блекауту

Тепер Україні потрібно отримати дозвіл від партнерів на атаки військових об'єктів в росії, таких як аеродроми та склади з ракетами, за допомогою далекобійної зброї із Заходу. Наразі українська армія використовує лише безпілотники для атак глибше на території росії.

Популярні новини зараз
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Крім того, Знай.ua повідомляв, військовий експерт розповів, чи зважиться Лукашенко на наступ на Україну: «Там усе заміновано»

Також наш портал інформував, курська операція призведе до серйозних проблем для рф: "Ми можемо далі просуватися"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Дарина Фрейн розповіла, що чекає на Україну – НАТО, ЄС чи щось інше та потужніше