Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши новий кліп групи "ДДТ" і привітавши його соліста, Юрія Шевчука, з прем'єрою ролика на пісню "2020". Так, група заспівала про 2020 рік, що минає, який напевно запам'ятається кожній людині, як дуже непростий час, починаючи від епідемії коронавірусу COVID-19 і закінчуючи різними екологічними катастрофами, а також безліччю страхітливих подій по всьому світу.

Не увернуться, не сдать назад, Больше не будет, как прежде, брат.

Сама ж Примадонна зазначила, що текст пісні здався їй дуже щирим, без краплі фальші, і подякувала Юрію Шевчуку за те, що він "точно передав правду життя".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що Юрій Шевчук у березні 2014 року висловився проти введення російських військ в Україну, засудив радикалізм, військові дії і президента Росії Володимира Путіна, закликав до миру разом з іншими діячами культури у відритому листі "Не прогинатися. Не піддаватися брехні".

"ДДТ 2020

Спасибі ДДТ за нову пісню, за відсутність фальші, за те, що так точно передали правду життя!

#ддт2020"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.