Учасник Improv Live Show (Новий канал) і сценарист Костя Трембовецький вирішив порадити фільми, повз які ви могли пройти, але які точно не зіпсують ваші свята. Навпаки, додадуть їм свіжих фарб. Хоча всі ми розуміємо, що без "Один вдома" свято не обійдеться. Що почати дивитися вже зараз, щоб зарядитися святковим настроєм?

Читайте Знай в Google News!

"Поцілунок навиліт"

Дрібний грабіжник Гаррі, роль якого грає Роберт Дауні-молодший, при пограбуванні іграшкового магазину ненавмисно включає сигналізацію. Тікаючи від поліції, він випадково забігає на кастинг голлівудського фільму... і його беруть на роль детектива. Щоб краще вжитися в роль, Гаррі бере участь у справжньому розслідуванні.

Детективна нуарна атмосфера поєднується з неймовірно гротескними ситуаціями і дотепними діалогами, і все це припорошено різдвяним антуражем, який режисер Шейн Блек додає майже в усі свої фільми.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Поганий Санта"

Цей фільм радять у всіх можливих топах, але все одно багато проходить повз, тому що їх відштовхує така приземленість, цинічність і чорнушність у святковому фільмі.

Всі різдвяні фільми розповідають про те, як під свята люди відкривають в собі все саме добре і світле. І як зробити таку історію максимально гострою? Розповісти про найогиднішу людину з усіх можливих. Віллі, роль якого грає Біллі Боб Торнтон – - алкоголік, наркоман, грабіжник, бабій і людина, яка веде максимально розпусний спосіб життя. А ще він підробляє Сантою в супермаркеті і робить це дуже погано, але один хлопчик повірив, що це і є справжній Санта. І віра цього хлопчика виводить Віллі на шлях істинний, що з максимально чорної комедії робить одну з найбільш душевних різдвяних картин.

"Крампус: Викрадач Різдва"

Вибір для тих, кому серед різдвяних фільмів " Гремліни "ближче, ніж"реальна любов". Якщо до слухняних дітей на Різдво приходить Санта Клаус, то до неслухняним приходить Крампус-рогата волохата істота, яка замість подарунків залишає малюкам вугілля, а тих, хто поводився дуже погано, він пхає в свій мішок, а потім зжирає. Досить розважальна і не надто страшна картина-ідеальний фільм жахів для перегляду всією сім'єю, з кращою кіномамою Тоні Колетт в головній ролі (просто подивіться в Google всі фільми, де вона грала матерів – це шедевр на шедеврі).

"Дивись по сторонах"

У будинку на тихій приміській вуличці няня намагається захистити дванадцятирічного хлопчика від зломщиків, але незабаром виявляє, що це далеко не звичайне вторгнення.

Фільм-щось на зразок" Один вдома", молодіжний трилер. Найкраще підходить вранці після свята, тому що починається, як легка банальна розважалка, над якою не потрібно думати. Але далі дивує сюжетними поворотами і виявляється значно розумніше, ніж здається на перший погляд.

"Деш і Лілі"

Фільми фільмами, але що може бути краще, ніж, закутавшись в ковдру, включити серіал і вилізти з-під нього тільки після закінчення цілого сезону? Тим більше, що серії тривають по 30 хвилин, і їх всього вісім. "Деш і Лілі" - це історія про двох підлітків, які перед Різдвом знайшли один одного в соцмережах. Вони максимально різні, але їх об'єднує одне – вони самотні, і єдине що приносить їм справжню радість – їх листування. Дуже сучасна тема про те, що в світі, де всі знаходяться на відстані свайпа, люди стають більш самотніми. Серіал, як новорічний светр, - яскравий, теплий, м'який, і в нього хочеться зануритися з головою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, збуджена Оля Полякова переодяглася Снігуронькою і хвацько осідлала жеребця.

Як повідомляв Знай. ua, аномальна зима захопить Україну, прогноз погоди від синоптиків ошелешив.

Також Знай. ua писав, що курорт під Львовом перетворився на зимову казку, затамуйте подих і насолоджуйтеся красою.