Нові дослідження вчених все частіше підтверджують, як від здоров'я кишечника залежить загальна якість життя людини. У кишечнику міститься величезна кількість бактерій, що підтримують процеси травлення. Порушення роботи цих бактерій здатне привести до не найприємнішим наслідків.

Читайте Знай в Google News!

Регулярне вживання алкоголю-головний ворог сучасної людини. Вчені довели, що не існує безпечної дози алкоголю. Напої з високим вмістом спирту призводять до того, що кишечник припиняє всмоктування білка, вітамінів та інших корисних елементів. Тому системне споживання алкоголю може призвести до незворотних наслідків.

Стрес, фото: pixabay.com
Стрес, фото: pixabay.com

Гіподинамія, тобто сидячий спосіб життя тягне за собою ряд захворювань, куди також входить і порушення травлення (порушення функцій кишечника). А ще нестача фізичної активності підвищує ризик розвитку раку кишечника.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Регулярне стресовий стан і недолік сну сильно впливають на стан шлунково-кишкового тракту. Виразкові хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, також відомий синдром роздратованого кишечника – СРК, який може розвинутися все через тих же переживань.

Недосипання ж можуть порушувати циркадні ритми, що може призводити до сильного запалення, порушення кишкового бар'єру і підвищеного накопичення жирів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікар Комаровський порадив батькам, як підняти імунітет у дітей.

Як повідомляв Знай.uа, Дворічна львів'янка нахапалася гидоти, лікарі роблять все можливе.

Також Знай.uа писав, що Уляна Супрун звернулася до тих, хто заперечує існування небезпечних хвороб.