Овен

У цей день Овен має всі шанси обзавестися новими знайомими, шанувальниками його таланту і просто потрапили під його чарівність людьми! Його енергія буде бити ключем, змушуючи Овна перебувати в центрі подій і нерідко грати в них режисерську роль. Сьогодні Овен може на практиці зрозуміти секрет талановитого організатора: не варто витрачати час на те, щоб підібрати свій ключик до серця кожного. Досить знайти універсальні ходи, які припадуть до смаку більшості. У цьому можна повчитися у Емми Уотсон, яка теж за гороскопом Овен.

Телець

Тельці, не переоцінюйте свої сили і не навантажуйте себе домашньою роботою. Розподіліть побутові обов'язки між усіма родичами і залиште побільше часу на відпочинок і розваги. Можете назвати сьогоднішній день днем прийому гостей-друзі з'являться за першим покликом і з радістю займуться дегустацією смачних напоїв. Серед ваших зодіакальних "двійників" - Незрівнянна Пенелопа Крус. А вже вона точно відпочивати любить і вміє.

Близнюки

Близнюки, вам необхідно вичавити з цього дня все: і відпочинок, і яскраві враження, і максимальний запас енергії в резерв. Зірки допоможуть розпланувати (і навіть розтягнути) день так, щоб все встигнути, тому користуйтеся моментом. Головне сьогодні-не працювати: має бути важкий тиждень, і цей день варто виділити виключно на розслаблення. Також в цей день навколо вас буде багато хороших друзів і знайомих – саме час поговорити з ними на важливі теми. І не забувайте про те, що ви чарівні — в точності як Мерилін Монро, яка народилася з вами під однією зіркою.

Мерилін Монро, фото з вільних джерел
Мерилін Монро, фото з вільних джерел

Рак

Раки, намагайтеся уникати довгого перебування в задушливих приміщеннях — сьогоднішній день хороший для поїздок і подорожей. Відвідайте Місто (або село) свого дитинства, відвідайте далеких родичів. І зверніть увагу на настрій коханої людини — спробуйте вгадати бажання своєї ненаглядної половинки. Ваш зодіакальний "двійник" Сильвестр Сталлоне, теж обожнює подорожі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Лев

Леви, зірки передбачили хороший день. Сьогодні у багатьох представників знака з'явиться бажання урізноманітнити особисте життя. Але дійте акуратно і цікавтеся думкою близьких людей. У темний час доби очікуються непрохані, але приємні гості — накривайте на стіл і згадуйте, де зберігається смачна святкова заначка. Хороший день чекає і Софію Ротару, яка теж за гороскопом Лев.

Діва

Діви, зірки кажуть, що сьогоднішній день пройде спокійно і навіть нудно. Але не турбуйтеся — якщо захочеться розважитися, просто зателефонуйте своїм друзям. Товариші і святковий захід організують, і незвичайне меню складуть. Головне, не переборщити з напоями і не забути про обіцянки, дані родичам. Шепнемо по секрету, що під однією зіркою з вами народилася неповторна Сальма Хайек.

Терези

Терези, зірки радять присвятити сьогоднішній день спілкуванню з домочадцями. Організуйте сімейне торжество, запросіть людей, з якими вам цікаво. Друга половина доби подарує можливість поліпшити ситуацію в сфері фінансів. Ризикніть і придбайте лотерейний квиток-раптом цього разу вам пощастить? До речі, під вашим знаком Зодіаку народився актор Вілл Сміт. Бажаємо вам бути такими ж успішними.

Вілл Сміт, фото - https://www.instagram.com/willsmith/
Вілл Сміт, фото - https://www.instagram.com/willsmith/

Скорпіон

Скорпіони, сьогоднішній день хороший для зав'язування нових знайомств і для поліпшення відносин з оточуючими людьми. Можливо, вам навіть вдасться подружитися з сусідами. Головне, не забути про власні бажання — не скасовуйте запланований шопінг і постарайтеся придбати всі речі зі складеного списку покупок. Ваш зодіакальний "двійник" - блискуча Скарлетт Йоханссон.

Стрілець

Стрільці, зірки сьогодні щедрі, і вас чекає багато сюрпризів. Не хвилюйтеся-рахунок від фортуни не прийде, і платити за радість не потрібно. Тільки посміхайтеся частіше і діліться хорошим настроєм з оточуючими. Наприклад, влаштуйте веселий захід на природі — заодно зустрінетеся з друзями, яких ви давно не бачили. Під знаком Стрільця також народилася королева рок-н-ролу Тіна Тернер.

Козоріг

Козероги, зірки радять знизити витрати-сьогоднішній день не підходить для шопінгу та відвідування розважальних закладів. Зате ви зможете вдосталь поспілкуватися зі своїми родичами. Займіть близьких людей цікавою справою або влаштуйте сімейний кінотеатр. Ну а попкорн можна замінити домашніми пиріжками — дешево і смачно. Під вашим знаком народилася легендарна Лара Фабіан.

Водолій

Водолії, у вас з'явиться шанс застосувати таланти у творчості-постарайтеся втілити в життя всі з'явилися ідеї. Ви обзаведетеся віртуальними однодумцями-розрекламуйте свої праці в Інтернеті і чекайте захоплених компліментів. Увечері похваліться успіхами перед домочадцями і організуйте сімейну вечерю. Ваш зодіакальний "напарник" - безжурна Світлана Пермякова, яка зіграла Любу в"Інтернах".

Риби

Риби, постарайтеся визначитися, що для вас важливіше — сім'я або друзі-приятелі. Інтуїція допоможе прийняти правильне рішення, головне, не поспішати. А краще нічого не вибирати і провести день на самоті. Одиночна прогулянка по зимових вуличках допоможе відновити душевну рівновагу, і ви розберетеся зі своїми переживаннями. Під вашим знаком народилася Олівія Уайлд, яка зіграла незабутню "Тринадцяту" в "Докторі Хаусі".