Овен

Вас чекає розслаблений тиждень, коли можна менше робити, і більше думати. Період з 7 по 13 грудня принесе вам несподівані висновки про ваше особисте життя, і можливо, вам захочеться в ньому щось поміняти. В цілому, тиждень ідеальий для налагодження родинних зв'язків — старше покоління буде налаштоване розуміюче і ласкаво по відношенню до вас, а діти будуть милими і слухняними. Нікуди не поспішайте, насолоджуйтеся життям в повній мірі.

Телець

У період з 7 по 13 Грудня думки і слова для вас майже матеріальні. Тому важливо зберегти позитивний настрій і ні в якому разі не піддаватися нудьзі, навіть якщо дуже хочеться. Слухайте класичну музику, погортайте сімейний фотоальбом, віддайтеся приємним спогадам і відпустіть весь гнів і страх розчинитися в просторі. Езотерична допомога на цьому тижні буде дуже до речі, але тільки від перевірених фахівців — стережіться шарлатанів і шахраїв. В кінці тижня надійде хороша ділова пропозиція-можливо, воно стане початком вашого шляху до успіху.

Близнюки

Цей тиждень сприятливий для великих і важливих життєвих змін, таких як укладення шлюбу, зміна роботи, переїзд. Зірки сприяють тому, щоб все у вас склалося найкращим чином. А ось у взаєминах з близькими можливі сварки, недовіра, навіть скандали. Поставтеся до всього філософськи-ні в одній родині не буває повного "штилю", а будь-який шторм з часом вляжеться. Саме цей шторм винесе на берег скарби у вигляді цінних висновків і з'ясування проблемних сторін життя вашої родини, тому боятися його не слід.

Рак

Наступаючі зміни обіцяють підкорення нових вершин. Не те щоб ви миттєво отримаєте бажане, але несподівано для всіх, зважившись на відчайдушний крок, змініть своє майбутнє. Доля благоволить вам, даруючи надію на краще. Однак за кожен подарунок доведеться заплатити-так що розчарування, в тому числі і за давніх друзів, неминучі. Опинившись на межі після покинув вас стану зневіри ви ризикуєте впасти в період затяжної депресії. Але не варто впадати у відчай - просто довіртеся самому близькому другу. Його простягнута рука буде означати для вас дуже багато.

Лев

Львів очікують серйозні зміни в робочій сфері. Все станеться дуже несподівано, втім астрологи радять погоджуватися на пропозицію, яку вам запропонує керівництво. На новій посаді ви нарешті зможете займатися тим, про що так довго мріяли.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Незважаючи на те, що Ви вже трохи втомилися і почали думати над відпусткою, зірки не рекомендують відпочивати в такий важливий період вашого життя, який пов'язаний з роботою. Щоб хоч трохи переключитися від буденності, спробуйте в неробочий час влаштувати для себе справжні вихідні: прочитайте книгу, подивіться фільм, помедитуйте, складіть план на майбутнє, або просто займіться улюбленими справами.

Діва

На початку тижня Діви усвідомлюють, що їх звичні методи і підходи вже застаріли, тому прийшла пора їх переглянути. Наше життя постійно змінюється, і ми повинні також змінюватися разом з ним. Можливо, вам слід скорегувати свій режим дня, систему цінностей або просто зробити перестановку меблів будинку.

Будьте відкритими до змін, особливо в понеділок і середу. Не треба їх боятися, адже вони безумовно підуть вам на користь. Ближче до кінця тижня ви отримаєте те, чого так довго чекали.

На вихідних всі ваші думки будуть присвячені особливій для вас людині. Згодом ви зможете повною мірою насолодитися спілкуванням з ним. У неділю постарайтеся зменшити оберти і відпочити.

Терези

На цьому тижні Терезам не варто чекати легкого успіху, адже до заповітної мети треба йти з великими труднощами. Перша половина тижня-час для рішучих дій, не зволікайте! Ваша працьовитість і надмірна відповідальність принесуть свої плоди вже до кінця року.

Фінансові питання потрібно вирішувати в кінці тижня. Не беріть кредитів і не займайте нікому гроші, цей тиждень з вашими коштами потрібно бути особливо обережними. Походи в банк краще відкласти на інший тиждень, тому що є ризик підписати невигідний договір.

По можливості рушайте на вихідних в гості до своїх батьків. Ймовірно, перед святами вашим рідним потрібна допомога. На неділю не скаладайте грандіозних планів. Спробуйте відпочити і розслабитися, не виконуючи ніяких завдань.

Скорпіон

Ви вірні своїм принципам. Безумовно, це добре. Але в середині тижня ви постанете перед непростим вибором. Доведеться або порушити правила, або відмовитися від багато чого. Підійдіть до прийняття рішення з холодним розумом, щоб не упустити важливі фактори.
Ваша віра в світле майбутнє окрилює. На цьому тижні ви будете справжнім оптимістом, що допоможе з легкістю пройти всі проблеми. Їх буде чимало, але ви впораєтеся з кожною, немов по клацанню пальців. Енергію зможете отримати в місці сили-улюбленому дворі або будинку дитинства.

Стрілець

Людину визначають його вчинки і той вибір, який він сам робить. При Меркурії в Стрільці вам стає важко дихати, погано спиться; настає час, коли ви не відчуваєте опори. Це період усвідомленого вибору, подолання ще одного ступеня у вашому розвитку, переступаючи через яку ви стаєте більш мудрим, свідомим індивідуумом. Звичайно, багато Стрільці постараються зараз зберегти свою енергію і втечуть від прийняття рішень, поїдуть на край світу – аби їх ніхто не чіпав, і все б відстали від них... але час диктує інше: від себе не втечеш – не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз.

Козоріг

Козерогам можна нарешті почати здійснювати свої мрії. Дозволь собі на цьому тижні те, про що ти давно не наважувався навіть заговорити вголос. Не бійся, якщо не все буде виходити відразу ж. Пам'ятай про те, що рідні та близькі тебе охоче підтримають, дадуть слушну пораду, а також допоможуть знайти рішення більшості проблем, з якими ти можеш зіткнутися. Головне - не боятися зробити перший крок!

Водолій

На цьому тижні ви будете боротися за матеріальні блага, і навіть захочете "набити комусь морду", якщо відчуєте, що вас збираються обжуліть або обвести навколо пальця. Лев в стані підготовки до стрибка - красиве видовище. Зараз з'явиться багато мисливців і мисливиць на царя звірів. Але ви від усіх втечете, всіх підкорите, втім, як і завжди. Закохуватися в даний час астрологи вам не рекомендують.

Риби

Ви образливі, а через це слабкі. Спробуйте навчитися прощати і відпускати. На цьому тижні ви подивитеся на вчинки деяких людей під іншим кутом. І щоб не розчаруватися, заздалегідь налаштуйтеся на найгірше. Але є і хороші новини. У родині все налагодиться. Давні проблеми вирішаться з вашою допомогою.

Цей тиждень буде переповнений клопотами, домашніми справами. А часу на відпочинок, здається, зовсім не залишається. Але щоб приділяти час собі, спробуйте більш організовано підходити до вечорів. З 18: 00 відкладайте робочі моменти в сторону. Медитуйте, дивіться улюблене кіно і приділяйте особливу увагу красі і здоров'ю.