Монобільшість у Верховній Раді чим далі, тим більше перестає бути монобільшістю - і все частіше йдуть розмови про дострокові перевибори парламенту.

Свою думку про це в ефірі каналу «Знай 24» висловлює депутат Верховної Ради від партії «Слуга народу» Олександр Ковальчук.

«Немає такої постійної комунікації з суспільством, щоб говорити про перемоги. Ми зараз відбиваємось від того, що летить в нас з усіх боків. Адже буквально всі зацікавлені в тому, щоб були проведені перевибори, і кожна політична сила отримала більше представників у Верховній Раді», - каже депутат.

За його словами, зараз центр парламенту зайнятий «Слугою народу», тою самою монобільшістю. Решта зараз на гальорці, і їх надзвичайно дратує те, що у них немає достатнього впливу. Дуже багато рішень монобільшість проводить без чиєї-небудь участі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак «Опозиційна платформа - За життя» цілком може взяти реванш. Цього варто боятися. Адже новий президент США, який тільки що дав присягу, в останні роки не раз заявляв, що головний ворог України - Росія.

«Я не думаю, що він змінить свою риторику. І в нашій співпраці зі Сполученими Штатами та всім світом розділ проходить між владою та ОПЗЖ. Що ми показали світові - як країна, як нація? Ми просто показали, що повертаємося в совок», - підкреслює політик.

Він вважає, що для України це - крах, справжня катастрофа.

«Ми не отримаємо від цього нічого. Нам просто скажуть: друзі, ви зробили свій вибір, значить, вам - туди», - резюмував Ковальчук.

Раніше, як повідомляв Знай.ua, він звинуватив опозицію в тому, що вона розгойдує суспільство, готуючись до перевиборів.

Також Знай.ua повідомляв про високий рейтинг ОПЗЖ.