Вже півтора роки усі українці об'єднані мрією та бажанням не тільки перемоги України, а й смерті президенту країни-агресора володимиру путіну. Астролог порадував українців приємною звісткою.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Відомий український астролог Влад Росс назвав дати у які окупантів чекають найбільші військові невдачі цього літа, а також коли в країні-агресора можуть бути катастрофи.

В інтерв’ю "Главреду" Росс розповів про те, що є ймовірність того, що російський диктатор путіна може померти вже цього літа.

ЗСУ. Фото Генштаба
ЗСУ. Фото Генштаба

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Серпень, особливо 9-24 числа, буде дуже загрозливим. У цей час усі зрозуміють, що Путін програв війну остаточно і безповоротно. Можливо, його вже не буде серед живих до цього моменту. Для Росії серпень буде катастрофічним, перш за все, в економічному сенсі: буде обвал рубля, крах економіки, і всі побачать, що "король – голий". Також у серпні після застосування якихось "вундервафлей" або тактичної ядерної зброї, яка так і не зможе вдарити в ціль, закінчиться епоха путінізму. Загалом Путін остаточно обгадиться в серпні-вересні", — зазначив астролог.

Воїни ЗСУ. Фото: "ТРО Медіа"
Воїни ЗСУ. Фото: "ТРО Медіа"

Влад додає що 12-14 червня може бути зруйновано Кримський міст.

Астролог припускає що за літо ЗСУ розіб'ють всі склади з боєприпасами на незаконно анексованому півострові.

Нагадаємо, що астрологиня розкрила, чи вдасться ворогові захопити українські міста. Чи стане Бахмут останнім знищеним українським містом.

Раніше ми повідомляли, що українські чоловіки можуть повернути додому вже зовсім скоро: від мобілізації не сховатися.

Також стало відомо, що Криму залишилося чекати недовго під прапором Росії, в України з'явилися нові можливості: у США зробили заяву.