Нову порцію розпилу бабла знайшли у Prozorro. Чиновники просять 1,5 млн грн на тренажери для фітнесу в село під Краматорськом.

Барабани, овочерізки та пательні за сотні тисяч, у Prozorro знайшли чергову спробу висмоктати трохи грошей з бюджету, та виставили оголошення про нагальну необхідність придбання тренажерів та інвентаря для фітнесу в село Олександрівка під Краматорськом Донецької області.

Тренажери для бабусь. Фото:Youtube
Тренажери для бабусь. Фото:Youtube

Отже, кошти хочуть використати на бігові доріжки, тренажери та інший спортивний інвентар. Замовник цієї краси — Олександрівська сільрада.

Населення Олександрівки Краматорського району Донецької області до війни становило 400 осіб. Наразі там залишилося не більше 50-70 осіб похилого віку.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Аукціон відбувся 19 червня. У торгах брали участь дві компанії. Виграло тендер ТОВ "ДАЙРЕКТ СПОРТ".

Тренажери для бабусь. Фото:Youtube
Тренажери для бабусь. Фото:Youtube

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про закупку в укриття барабанів на 900 тис. грн, освітяни Дніпровського району столиці закупили для укриттів у закладах освіти високотехнологічні овочерізки та сковорідки.

На все це "необхідне" спорядження було витрачено 3,5 мільйона гривень. Але це ще не кінець, аеропорт "Бориспіль" хоче виділити мільйони на прибирання непрацюючого аеропорту.

Нагадаємо, ми писали, що 900 тис. грн на барабани для укриттів: обурливий розпил бабла виявили у столиці.

Як повідомляв "Знай.ua" комунальники планують закупити пісок на пляжі Києва: виділять 6,5 млн, але купатися буде заборонено.

Також "Знай.ua" інформував, ремонт за 3 млн грн та підрядники з "кримінальним душком": скандал із укриттями у Києві не вщухає.