На керівну посаду в Міністерстві оборони України взяли дуже сумнівну людину, яка була причетна до великих корупційних скандалів, а також брала участь в антиукраїнських шоу на першому каналі пропагандистів.

Про це розповів військовий, активіст Олег Симороз. У його руках виявилося розпорядження міністра оборони Резнікова про те, що Руслана Ригованова призначили тимчасовим виконувачем обов'язків директора Департаменту ресурсного забезпечення.

Наказ Резнікова, скріншот
Наказ Резнікова, скріншот

За інформацією, Ригованов сприяв розділу НПП "Голосіївський", коли був начальником відділу рекреації та заступником директора парку.

Він дозволив деяким особам захопити частину території, а результаті пошкодити її. Зокрема, колишній поліцейський Анатолій Миколаївець збудував у парку нелегальне кафе, а у Святошинському лісництві – мотузковий парк. Його контролюють місцеві "тітушки", яких очолює соратник Олег Ляшко, Андрій Махницький.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Частину українців звільнили від проходження ВЛК – хто може зітхнути з полегшенням "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

"І тепер цей корупціонер з проросійським запашком очолив Департамент ресурсного забезпечення Міністерства оборони України. Ригованов регулярно брав участь в телешоу кремлівських пропагандистів в Москві. А тепер він має доступ до великої кількості документації з так би мовити "обмеженим доступом", - зазначив Симороз.

Ригованов на шоу рф, скріншот
Ригованов на шоу рф, скріншот

У зв'язку з цим військовий звернувся до влади і закликав не лише звільнити корупціонера, а й заарештувати. Крім того, він звернув увагу громадськості на некомпетентність Резнікова.

Зважаючи на все, його почули, оскільки після опублікованої інформації Ригованова усунули з посади, а також почали проводити перевірку.

Заява Міноборони, скріншот
Заява Міноборони, скріншот

Нагадаємо, потоп у столиці – знову цілеспрямована атака на Кличка? Обурені кияни звернулися до мера