Деякі українці дозволяють собі занадто багато під час війни. Наприклад, влаштовувати "мажорські" тусовки та матюкати працівників поліції. Саме цим і відзначились молоді хлопці з Харкова.

Гучні та скандальні гуляння хлопців масово розлетілися Telegram-каналами. Ймовірно, відео було знято не для загального огляду і не з метою отримати таку "славу", але вийшло саме так. Молоді люди в алкогольному стані відпочивали у клубі, знімали на камеру розпусні танці дівчат і просто розважалися як могли.

Тусовка харківських мажорів, скріншот
Тусовка харківських мажорів, скріншот

Однак увагу громадськості привернуло те, що було вже після тусовки, ймовірно. Між одним із фігурантів скандалу та працівником поліції сталася сутичка.

Хлопець розмовляв з жінкою з правоохоронних органів у дуже грубій формі, висловлювався матюками і навіть хотів "похвалитися своєю гідністю" в стороні, щоб показати, який він великий "самець".

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

"Ти кінчена шлю**, закрий рот на*** свій. Ти хто така взагалі? Хто ти, бл***? Прокинься, на***. Закрий еб***, алло", - сказав неадекват.

Жінка зазначила, як жахливо він поводиться і відповідала цілком адекватно. За кадром можна почути інші жіночі, чоловічі голоси, але невідомо, кому вони належать. Також немає інформації, чим закінчилася ця історія.

Нагадаємо, власник "золотої візи": підсанкційного Фукса знайшли у Великій Британії

Раніше ми писали про те, що на росії розгортають каральну психіатрію: будуть примусово лікувати гомосексуалів

Як повідомляв Знай.ua, маскувався і боявся прослуховування: спливли важливі подробиці у справі нардепа Алексєєва