Правоохоронці покарали чоловіка та жінку, які співали пісні російського виконавця Григорія Лєпса у ресторані "Дубровка" на Київщині.

Їх звинуватили у дрібному хуліганстві. Крім того, чоловікові та власникам кав'ярні вручено повістки. Про це йдеться у повідомленні тг-каналу "Поліція Київщини".

Гуляння під Лепса. Фото: скрін з відео
Гуляння під Лепса. Фото: скрін з відео

Це плюс до адмінпротоколів - очевидно, з "приємними" сумами штрафів. Припускають, що розмір адміністративного покарання може сягнути до 15 неоподаткованих мінімумів, згідно з даними за статтею КУпАП 155, ч. 1.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Нагадаємо, у кафе "Дубровка" відвідувачі співали пісні російського виконавця Григорія Лєпса. Одна дівчина вирішила зробити відвідувачам зауваження і нарвалася на скандал.

Її вигнали із закладу, мовляв, вона заважала відпочивати іншим відвідувачам, що насолоджувалися музикою російської естради. Хоча в Україні творчість за участю Григорія Лєпса офіційно заборонена.

Нагадаємо, ми писали, що слухаєте лєпса? Він їздить з "підтримкою" до терористів, які вбивають українців.

Як повідомляв "Знай.ua", путініст Григорій Лепс поплатився за обіцянку платити окупантам за Leopard.

Також "Знай.ua" інформував, у київському генделику влаштували гуляння під пісні Лепса: дівчину, яка зняла неподобство - випхали з матюками.