Очільниця партії Батьківщина не змогла без політичного піару подарувати карету швидкої допомоги для потреб ЗСУ.

На відео, яке з'явилося в мережі Тимошенко на тлі швидкою під назвою "Батьківщина" крокує до військових та просить переглянути автівку.

У своїх соціальних мережах, лідерка "Батьківщини" написала, що її команда спільно з партнерами розпочинає спеціальну програму забезпечення українських військових новими автомобілями медичної допомоги.

Вона заявила, що окремі підрозділи та шпиталі вздовж усієї лінії фронту отримають машини, оснащені найсучаснішим і найнеобхіднішим устаткуванням.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Виглядає занадто комічно, відверта політична реклама, адже ті, хто хочуть допомагати просто це роблять, не афішуючи своїх "досягнень".

Плюс до всього, у коментарях зазначають, що патетика в її промовах віддає нещирістю та лицемірством. У мережі пишуть, що навіть пенсіонери вже не вірять політикині. Виходить, що ніби й гарну справу зробила, але через політичне забарвлення все злизалося і вчинок викликав більше хейту ніж позитиву.

Нагадаємо, ми писали, що Луценко заявив, що йде зі служби і викликав шквал хейту: "Цей д*біл навіть не знає, що ВЛК не встановлює інвалідність".

Як повідомляв "Знай.ua" переговори Зеленського та путіна можуть бути у вересні: тарологиня розповіла про перемогу України у війні.

Також "Знай.ua" інформував, слухаєте лєпса? Він їздить з "підтримкою" до терористів, які вбивають українців.