У мережі показали відео, на якому зафіксовано розбірки кол-центрів у Дніпрі.

У тг-каналі Джокер коментують, що бійка сталася у ресторані "Хутор" у Дніпрі між угрупованням кримінального авторитету Наріка, а саме підручні Філ та Кальмар забивають злочинного авторитету Сашу Борця.

Розбірки навколо розподілу кол-центрів та наркотрафіку, які кришує Тишлек – тво зам нач. поліції України та його друг Торгало – нач ОБНОН України.

Рівень свавілля громадянина Тишлека та Торгало просто перегинає всі допустимі норми пристойності.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Тишлек і Торгало кришують більшу частину колл-центрів і наркотрафіку, абсолютно самостійно, таке собі ОЗУ угруповання хитрих розумників.

На вечір готую звернення до Міністра Ігоря Клименка. Начальникам розповім, хто кришує Тишлека та дає йому різні команди. В деталях. Усі мають знати, хто чим займається під час війни. - коменує відео Джокер.

Нагадаємо, ми писали, що натовп неадекватів побив 15-річного хлопчика у центрі міста - копи оштрафували його батьків.

Як повідомляв "Знай.ua" Юна Настя народила доньку у в'язниці, куди потрапила на 4 місяці вагітності.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні поліцейським заощадили час, щоб швидше "пакувати" порушників.