Відомий легкоатлет Сергій Бубка має російську фірму "Монблан" і разом зі своїм братом Василем продовжує працювати на тимчасово окупованих територіях, співпрацюючи з ворогами.

Для Бубки травень 2023 видався дуже прибутковим, адже його компанія уклала офіційні контракти з окупантами на постачання пального, а сума перевалила за 800 тисяч рублів. Про це йдеться у сюжеті Bihus.Info.

Сімейна фірма, створена в Донецьку, займалася постачанням палива на мільйони гривень, а також регулярно брала участь та вигравала в українських тендерах. Коли ворог окупував місто, "Монблан" змінила юридичну адресу на Волноваху, коли вона ще була вільна від росії, і продовжила свою роботу.

Фірма Сергія Бубки, bihus
Фірма Сергія Бубки, bihus

Вже у 2023 році "Монблан" з'явився в російському реєстрі юридичних осіб із тими самими власниками - братами Бубками. Тоді пішли офіційні торги з окупантами, один із них - контракт на постачання 11,5 тисяч л пального на 669 тисяч рублів "федеральній казенній установі "центр із забезпечення діяльності казначейства Росії".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Проте, Бубка продає не сам нафтопродукт, а талони на нього, які можна використовувати на заправках Монблану. Усі вони знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

Сергій Бубка, фото з відкритих джерел
Сергій Бубка, фото з відкритих джерел

Василь Бубка розписується на всіх контрактах, як керівник компанії, а також є громадянином росії за документами. Сергій все ще значиться українцем.

Нагадаємо, слухаєте лепсу? Він їздить із "підтримкою" до терористів, які вбивають українців