У Вінниці збираються модернізувати Палац дітей та юнацтва.

Це важлива справа, але обстріли і війна не закінчуються, а кошти так потрібні для підтримки економіки. В тендері йдеться про те, що департамент планує реконструювати будівлю Палацу дітей та юнацтва.

Це має бути термомодернізація. Майже мільйон доларів на ремонт фасаду. Замовником виступає департамент капітального будівництва вінницької міської ради.

Тендер на 35 млн грн, скрин Prozorro
Тендер на 35 млн грн, скрин Prozorro

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 15 липня
Очікувана вартість 36 млн 855 тисяч 22 грн
Початок аукціону запланований на 17 липня 2023 року.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

У тендерній документації вказано, що роботи мають торкнутися усього: від стін до підлоги. Всього в тендерній документації 580 пунктів.

Українці обурюються та обіцяють, що після війни з чиновників поспитають ті, хто захищав незалежність нашої країни. Також така інформація діє на тих, хто продовжує донатити на ЗСУ. Після того, як дізнаються куди йдуть бюджетні кошти в час війни, опускаються руки.

"Я ось думаю, а на х***на я кожного місяця зі своєї пенсії перераховую на ЗСУ, коли виявляється, що гроші в бюджеті держави є, а вони їх тратять не на армію у даний час, а на те, що може почекати. Звісно, що це злочин", — написала читачка.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Інтерпайп за допомогою чиновників знищує газовидобувну галузь в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", Київоблрада замовила годинники на півмільйона: золоте гравірування та єдиний учасник тендеру.

Також "Знай.ua" інформував, Харківська міськрада вирішила вкластися в NFT: півмільйона гривень у розпал війни не велика сума.