В Україні триває війна та загальна мобілізація, та незважаючи на це, в нашій країні все одно знаходяться чиновники, яким байдуже на складну ситуацію в країні, та які просто бажають поповнити власні кишені на біді.

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

Через гучну справу Одеського воєнкома Євгена Борисова, в якого знайшли шикарний маєток та автопарк в Іспанії, керівництво Збройних Сил влаштує масштабні перевірки військкоматів у всіх містах.

Воєнком збагатився за рахунок тих, хто бажав відкупитися від армії. Після резонансу його звільнили з посади.

Мобілізація. Фото: Youtube
Мобілізація. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Які вхідні дзвінки повинні налякати вас: ці цифри "нічого хорошого" не несуть Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

У липні очікується що, поранені бойові офіцери, які очолять ТЦК, проведуть більш посилену мобілізацію і поповнять кількість війська, а незаконні "відстрочки", які раніше видавалися хабарниками будуть скасовані.

За словами першого заступника міністра оборони України генерал-лейтенанта Олександра Павлюка наразі з різних причин вже замінено 25 начальників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

На черзі інші військові, які за винагороду дають можливість уникати мобілізації.

Мобілізація в Україні, фото 5.ua
Мобілізація в Україні, фото 5.ua

Для таких цілей вже створена спеціальна комісія із залученням НАЗК, ДБР, СБУ і Нацполіції, яка зараз проводить перевірки діяльності та відповідності способу життя всіх очільників ТЦК та СП.

У зв'язку з посиленням мобілізації, до кінця року планують провести масштабну звірку електронного реєстру військовозобов’язаних з іншими державними електронними реєстрами, яка дозволить виявити усіх ухилянтів.

Нагадаємо, мобілізація студентів, які навчатимуться за кордоном: які сюрпризи чекають

Як повідомляв "Знай.uа", львівський депутат Михайло Міхняк, який за $1000 випускав ухилістів із країни, отримав 3 роки умовно