У мережі вибухнула сварка між засновником бізнесу Stylus та військовим З ОШБР.

Українець з ніком "not now" прокоментував суть сварки. Він зазначив, що Андрій Карпюк, який є власник Stylus звинуватив військового з 3 Ошбр, що той недостатньо брудний або поранений в своїх постах, а значить "тік ток кадировець".

Андрій Карпюк. Фото: скриншот Facebook
Андрій Карпюк. Фото: скриншот Facebook

Андрій Карпюк - власник Stylus пише військовослужбовцю 3 ошбр що той недостатньо брудний або поранений в своїх постах, а значить "тік ток кадировець". Ще раз - військовослужбовець тої бригади, що вже котрий місяць штурмує посадки під Бахмутом і вигризає ті метри ціною своїх життів, хто постійно знаходиться в самому пеклі, ось кому пан з латешечкою, сумнівним бізнесом і "економічним фронтом" дозволяє собі дорікати. — зазначив українець,

Твітерянин також додав до публікації скріни публічної розмови між Карпюком та Віктором Павловим.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Cкриншот коментарів
Cкриншот коментарів

Cкриншот коментарів
Cкриншот коментарів

У коментарях зазначають, що крім цього Карпюк "за кожне слово біжить пику бити. Тобі продали сп*жжений телефон ти приходиш кажеш Карпюку, кажеш йому - ви торгуєте сіряком і п*зженими гаджетами - і отримуєш розквашене обличчя".

Cкриншот коментарів
Cкриншот коментарів

"У мене вже був із ними зашквар. коли військовий приїхав із Соледарського напрямку за дроном, а вони сказали "не прийшов ще, то всьо львівська мафія". стілус — дно", - також прокоментував користувач.

Cкриншот коментарів
Cкриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Electronic Arts вирішили познущатися з українців у EA Sports FC: "Виглядає особливо жахливо".

Як повідомляв "Знай.ua" путінський "вояка" взяв кредит на наречену і втік до армії, дівчині залишається тільки плакати: "Заявив, що це мої проблеми".

Також "Знай.ua" інформував, Віктору Павліку після скандалу зі спецперепусткою пригадали його зоряний час.