Деякі чиновники продовжують володіти значним майном і обіймати високі посади в органах влади, при цьому їхнє минуле тісно пов'язане з росією. Один із них - ексдепутат забороненої ОПЗЖ Нестор Шуфрич, який до сьогодні очолює Комітет свободи слова у Верховній Раді.

При цьому один із найближчих соратників зрадника Віктора Медведчука все ще володіє майном в окупованому Криму та росії, яке чомусь досі не конфісковано. Про це нагадав ексрадник глави МВС Віктор Андрусів.

Медведчук та Шуфрич, кадр з відео
Медведчук та Шуфрич, кадр з відео

Журналісти раніше підрахували стан Нестора Шуфрича. Окрім офіційно зареєстрованого майна на його сім'ю, є чимало активів, записаних на підставних осіб. Наприклад, чого тільки коштують 4 маєтки в Кончі-Заспі, які загалом налічують понад 2 тисячі квадратних метрів нерухомості.

Проте майно Шуфрича є не лише в окупації й країні-терористці, а й у самій столиці України. Депутату та його сину належать у центрі Києва 6 квартир площею 430 квадратних метрів, вартість яких може сягати 130 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Нестор Шуфрич, 24 канал
Нестор Шуфрич, 24 канал

Стан зрадника можна довго оцінювати та перераховувати, але факт залишається фактом – він все ще очолює комітет свободи слова ВР, незважаючи на проросійські погляди. При цьому "Слуги народу" заявляють, що Шуфрич сам має піти з посади. Його навіть називають "досвідченим політиком" і досить шанобливо ставляться.

Нагадаємо, Київ передумав купувати годинник із рубінами на 5 млн грн: перенаправили на потреби ЗСУ