У облраді Івано-Франківська уклали договір на закупівлю трьох тисяч медалей "Лицар бойового чину".

На цю "важливу" закупівлю з бюджету області виділять понад мільйон гривень. Відповідний тендер розміщений на майданчику публічних закупівель ProZorro.

Франківчанка зацікавилась доцільністю подібної закупівлі.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Проте в облраді пояснили, що медалями "Лицар бойового чину" будуть нагороджені військовослужбовці, які захищали і захищають територіальну цілісність та державний суверенітет України в умовах збройної агресії Російської Федерації проти України.

Під дописом зібралися українці, думки яких поділилися, дехто з розумінням поставився до такої статті витрат, адже захисникам приємно, коли їх пам'ятають та відзначають.

Водночас нвідомо, кого саме нагороджатимуть, адже військових, які захищають Україну на фронті в області як мінімум вдвічі більше.

Нагадаємо, що Київ передумав купувати годинники з рубінами на 5 млн грн: перенаправили на потреби ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" майже мільярд на 3 км дороги: Кривий Ріг вирішив наздогнати Київ у "розпилюванні" бюджету.

Також "Знай.ua" інформував, Юрію Горбунову пропонували посаду міністра культури, ведучий розповів про політичні амбіції: "Не хочеться людей ображати".