Максимальні зусилля докладають українські жінки, які не перебувають на фронті, аби допомогти армії. Наші розумні та красиві дівчата напрацювали чудову схему - за допомогою сайтів знайомств знаходити російських солдатів та "вибивати" з них потрібні для розвідки дані.

Про це стало відомо завдяки новій публікації авторитетного видання The Times.

Знайомства в інтернеті, фото: кадр з відео
Знайомства в інтернеті, фото: кадр з відео

Повідомляють, що у листуванні російські окупанти видають усі: особисті документи, номери військових частин та місцезнаходження

Кмітливі українки допомагають отримати секретні дані, а потім передають їх до ЗСУ. Зокрема, військовослужбовці РФ іноді показують свій військовий квиток, розкривають номер частини або видають своє місце розташування, надіславши відео з місцевістю, де солдат їде чи співає.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Мобільний телефон. Фото: YouTube
Мобільний телефон. Фото: YouTube

Ця інформація допомагає українським військовим коригувати удари по розташуванню ворога або побудувати план наступу.

Нагадаємо, що з 30 червня програма для онлайн-знайомств Tinder остаточно перестала працювати у Росії. Тепер у додатку не можна користуватися його основним функціоналом - "свайпати" анкети людей. Крім того, Tinder зник з магазинів Play Market та App Store у Росії.

Нагадаємо, повістку вручили хлопцю з інвалідністю, який перебуває на обліку в психіатричній лікарні: підозрюють, що одужав.

Раніше повідомлялося, нове підвищення тарифу на світ: українцям знову розповідають про збитковість.

Також, зрадниця Регіна Тодоренко покрасувалася в Туреччині, коли росіяни влаштували масштабну атаку на Україну.