Активність на світилі принесе чимало неприємностей для людей, які вважаються метеозалежними.

В останній місяць літа буде чимало магнітних бур, які будуть різної потужності, та принесуть погіршення самопочуття для людей з метеозалежністю. Про це повідомили у Центрі передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США.

Магнітна буря, скріншот: YouTube
Магнітна буря, скріншот: YouTube

На початку серпня активність на Сонці буде практично низькою, але до середини місяця очікується магнітні бурі середньої та сильної потужності.

Календар магнітних бур на серпень 2023 виглядає таким чином:

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще
  • 2-3 серпня – буря середньої потужності;
  • 16-17 серпня – буря сильної потужності;
  • 18-20 серпня – буря середньої потужності.

Магнітні бурі, скріншот з відео
Магнітні бурі, скріншот з відео

Магнітні бурі викликають досі багато суперечливих думок у середовищі науковців. Деякі дослідження виявляють зв'язок між бурями і поганим самопочуттям, інші ж вважають, що їхній вплив відчувають тільки космонавти і пілоти на великих висотах.

Багато людей заявляють, що погано себе почувають в дні магнітної бурі. Найчастіше зустрічаються такі ознаки нездужання в період магнітних збурень: запаморочення; нудота і блювота; головний біль; біль у м'язах і суглобах; біль у серці; підвищений тиск; прискорений пульс; сильна втома; безсоння; загострення хронічних хвороб.

Нагадаємо, ми писали, що літо ще покаже свій характер: яка погода чекає на українців в останні дні липня і на початку серпня.

Як повідомляв "Знай.ua" метеозалежність міф чи реальність: факти про чутливість до погоди.

Також "Знай.ua" інформував "Кабмін визначив формулу": Ельвіра Кириленко розповіла про компенсацію за зруйноване житло.