2 серпня Меркурій утворює опозицію із Сатурном, яка спровокує не лише егоїстичні тенденції та напади недовіри до своїх близьких, а й поганий настрій.

Тригон Марса і Юпітера на початку тижня дещо згладить негативний вплив Сатурна, оскільки підйом вітальності в суспільстві буде сильнішим за напружену дію опозиції.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Будьте готові розширити свій інтелектуальний світогляд, оскільки успіх залежить від набуття та демонстрації знань та досвіду. Особливо сприятливий цей період для рекламної та розповсюджувальної діяльності. До інших можливих можливостей відносяться духовне керівництво, участь у релігійних заходах, пошуки у сфері культури та політична діяльність. Уважно поставтеся до ситуацій, здатних посилити ваш вплив чи зміцнити становище. Керівництво чи представники влади допоможуть вам видати свою працю чи скласти плани далеких подорожей. Нинішній період може призвести до успіху в судових позовах.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нинішній тиждень дозволяє Тельцям вдало застосувати досвід минулого. Наприклад, ви можете знайти цінну інформацію, гортаючи старі журнали або роблячи попередні дослідження. Ви матимете шанс або розплатитися зі старим боргом, або забути про нього. Керівництво чи впливові особи дадуть вам можливість використати свої особливі навички або збільшити грошові накопичення та інші матеріальні ресурси. У цей період бажано позбутися того, чого ви більше не потребуєте. Вам варто постаратися впоратися зі своїми психологічними проблемами, зайнятися самовдосконаленням, переконатися у відданості близьких вам людей і тим самим знову набути самовладання.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Астрологічні обставини цього тижня вселяють у Близнюків гордість та емоційне задоволення будинком, дітьми та іншими членами вашої родини. Особливого значення набувають взаємовідносини з жінками, одна з яких може надати вам неоціненну допомогу. Ваші емоції знаходяться на високому рівні, а інтуїція спрямована точно на мету. Навколишні будуть захоплюватися вашим будинком, сім'єю та вашою творчістю. Це чудовий час для прояву творчої активності, здійснення задумів у домашніх справах та вирішення питань, пов'язаних з дітьми, жінками чи новими підприємствами. Навіть розчарування згодом стане вашою перевагою.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для вас цей тиждень – початок чергового власного року. Скористайтеся позитивним потенціалом цього періоду, знову повірте у себе. Подумавши про те, чого навчило вас минуле, зверніть увагу туди, де ви хочете опинитися в майбутньому. Забудьте про світові проблеми та зосередьтеся на власних очікуваннях. Чи ви є тією людиною, якою хотіли бути? Чи досягли ви щастя, успіху та процвітання – хоча б за власними мірками? Може, ви надто низько встановили планку? Чи надто високо? Або ви намагаєтеся втиснути своє життя в занадто жорсткі рамки? Для вас існує можливість набути рівноваги, якщо вона була втрачена в минулому. Крім того, у цей період слід насолоджуватися святом життя, прихильністю друзів, любов'ю рідних та близьких.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Порадуйтеся власної цілісності, вивчіть свої духовні здібності та розширте інтелектуальні горизонти. Ці зусилля будуть успішними не лише самі по собі – вони, напевно, привернуть увагу і викликають захоплення впливових осіб. Левам на якийсь час слід забути про хибну скромність і легковажність. Щира щедрість і відданість істині принесуть успіх. Гумор допоможе вам у будь-якій ситуації. Успіх супроводжуватиме вас у культурному житті, далеких подорожах, релігійній діяльності, політиці, спортивних заходах, банківських та інвестиційних операціях, видавничому бізнесі та рекламних компаніях. Милі оточуючих на вашому боці.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Хоча наслідки нинішніх обставин можуть, нарешті, стати вашою особистою справою, більшість зв'язків, ідей та методів, з якими вам доведеться стикатися у цей період, стосуватимуться соціальних питань та громадської діяльності. Особисте спілкування або подорожі можуть стати унікальними, нетрадиційними або такими, що не узгоджуються з тим, з чим ви стикалися раніше. На порядку денному можуть бути технічна інформація, комп'ютери, програмне забезпечення, міжнародні фінанси або проблеми організацій, до яких ви належите.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Події цього тижня в житті Терезів можуть супроводжуватися внутрішніми протиріччями, які виступають у цей період на перший план. Ви не зможете чітко визначити свої цілі через недостатню серйозність ваших намірів або тому, що вони спочатку були породжені помилковими чи далекими від реальності передумовами. У цей період ваше керівне становище, ідеали та особиста цілісність можуть постраждати або викликати сумніви. Уникайте вживання наркотиків, алкоголю та інших збуджуючих засобів. Можливе зростання чутливості та духовної свідомості, уяви та натхнення.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Дружні стосунки Скорпіонів (особливо з жінками), романтичні захоплення, світські контакти, шлюб та інше партнерство стануть нестабільними через обставини, що змінюються. У роботі та у співпраці виникнуть непередбачені складнощі. Цей період несприятливий для догляду за зовнішністю чи косметичною хірургією, оскільки результати цих дій виявляться не такими, як передбачалося. Можуть виникнути незвичайні світські обставини, надійде пропозиція неортодоксального союзу, і ви можете виявитися захопленим зненацька, побачивши неприємну або несхвальну реакцію оточуючих на ваші слова або вчинки.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Перешкоди, з якими Стрільці зіткнуться цього тижня, напевно будуть пов'язані з примусом і одержимістю, негативним впливом владної жінки або негативними поглядами та поведінкою, спричиненими дитячими комплексами. У цей період ваша здатність долати депресію та розчарування буде піддана випробуванню – як і ваша рішучість, здійснити свої бажання та втілити мрії у реальність. Емоційні перспективи цього періоду помітно позначаться на загальному стані вашого здоров'я та вашій фізичній формі.

Козоріг

Козеріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козеріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Козорогів настає період конфлікту ідеалізму та духовності з технічними та економічними реаліями, який може призвести до будь-якої несподіванки. Зрештою, результати цих подій можна назвати "натхненною революцією", але в цей час битви можуть бути безладними та хаотичними. Усередині вас вирує буря емоцій. Направте їх на створення чогось унікального. Цього тижня вами править енергія творення. Фортуна посміхнеться вам у найнесподіваніший момент, і це обіцяє виконання давніх уже майже забутих бажань. Будьте добрішими до близьких, покажіть їм на ділі, як ви їх цінуєте та любите.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Загроза втратити щось справді цінне вийде на перший план. У цей період ви не втратите гроші, але якщо ваші доходи зростуть, то лише завдяки наполегливій роботі та бажанню піти заради неї на деякі жертви. Чи не приділяєте ви грошам і матеріальним благам занадто багато уваги, нехтуючи важливішими речами? Чи не витрачаєте гроші даремно, безвідповідально розпоряджаючись ними? Якщо ви нехтуєте взаємини з людьми, ваші зв'язки можуть порушитись. Вам потрібно чітко визначити пріоритети та встановити систему цінностей. Крім того, можлива ситуація, в якій ви збережете гроші та свої фінансові можливості, але втратите бажання робити покупки, а те, що ви захочете придбати, виявиться недосяжним або непривабливим.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Світські події, партнерство, співробітництво, романтичні пригоди, дипломатичні маневри та юридичні переговори можуть бути успішними, але є ймовірність, що, незважаючи на всі старання, вони пройдуть не зовсім гладко. Заздрість, ревнощі, агресивність і черствість – потенційні фактори, яких слід уникати або усувати, перш ніж буде досягнуто щось важливе. Гармонію та співробітництво слід закликати на допомогу, щоб урівноважити вплив негативних сил. Можлива загроза з боку партнера чи іншого близького союзника, але її здійснення необхідні й інші чинники.

Нагадаємо про унікальний гороскоп Таро: названо три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить у серпні 2023 року.

Раніше ми повідомляли про покупки, подорожі та вінчання: докладний Місячний календар на серпень 2023 року.