Історія з поціновувачами "російського світу", які у Львові на повну гучність слухали пісні путініста Григорія Лепса, здобула несподіваний фінал. Суд здивував "покаранням" одного з учасників "шабашу" - одесита Лук'яна Зайцева. Про це повідомляє портал Zaxid.

У травні Лук'ян Зайцев із кулаками накинувся на журналіста, який зробив зауваження за те, що одесит із друзями на повну гучність слухали зі свого джипа Range Rover пісню Григорія Лепса, який підтримує путіна та війну проти України.

Поціновувачі руського міра накинулись на львівянина. Фото: Facebook
Поціновувачі руського міра накинулись на львівянина. Фото: Facebook

Галицький районний суд визнав 20-річного парубка винним у дрібному хуліганстві. Лук'яну Зайцеву доведеться сплатити штраф у розмірі 51 гривня. Також на нього поклали оплату судових витрат у розмірі 537 гривень. Відомо, що обвинувачений на судове засідання не з'явився. При цьому він має право оскаржити рішення суду.

Поціновувачів руського міра зупинили. Фото: Facebook
Поціновувачів руського міра зупинили. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Варто нагадати, що після скандалу через російську музику та агресію, Лук'ян Зайцев спробував виправдатися і записав відеозвернення. Хлопець визнав, що його дії були неправильними та заявив, що їде до поліції, щоб написати пояснювальну.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Дослухають Лепса у військкоматі": після скандалу з російською музикою у Львові хлопцям вручили повістки.

Також наш портал інформував, засновниця театру в Києві просуває російський світ і ставить вистави ворожою мовою: зрадила країну ще 2014 року.

Крім того, ми писали, прикордонник-мільйонер Сергій Мула та його підлегла Плантовська уникли покарання: суд закрив епізод у справі.