Українські митники вимагали 300 доларів хабаря з британського волонтера, який віз пікап воїнам ЗСУ. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі facebook розповіла колишня телеведуча та переможниця конкурсу "Міс Україна-2016" Вікторія Кіосе.

Українська митниця продовжує заробляти на всіх і всіх. На цей раз спробували стягнути 300 доларів хабаря з британського волонтера, який привіз на кордон пікап та попросив передати українським захисникам.

Митниця. Фото: скрін youtube
Митниця. Фото: скрін youtube

"Британець довіз пікап на український кордон, попросив передати військовим. З нього намагалися здерти 300 доларів. Чувак розвернувся і принципово поїхав назад. І потім ви хочете, щоб я просила його тут, в Англії донатити? Які аргументи знайти, щоб перекрити такий сюр?" ", - написала Вікторія Кіосе.

Данина з волонтерів. Фото: скрін facebook.com/vika.kiose
Данина з волонтерів. Фото: скрін facebook.com/vika.kiose

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

На жаль, це далеко не перший і найімовірніше не останній скандальний інцидент з українськими митниками.

Наприклад, нещодавно вони розвернули на кордоні волонтерку, яка везла гуманітарну допомогу для ЗСУ з Данії. Автомобіль жінки був перевантажений необхідними для воїнів речами, і за це з неї вимагали хабар. Вона відмовилася платити, тому її відправили назад.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чиновники та сумнівні ділки набивають кишені на відновленні Київщини: горе перетворилося на велику годівницю.

Також наш портал інформував, що син нардепа від "Слуги народу" виїхав за кордон, супроводжуючи батька з інвалідністю, але так і не повернувся.

Крім того, ми писали, новим головним митником на Одещині може стати контрабандист часів Януковича Сергій Грінчишин.