З початку повномасштабного вторгнення рф сталося чимало сутичок між росіянами та українцями, які перебувають за кордоном. Зазвичай, конфлікти та бійки виникають на фоні обговорення війни чи мови.

Це і стало причиною чергової бійки між громадянами України та росії на одному з пляжів Німеччини. Чоловіки під час конфлікту пустили в хід кулаки, поки за цим спостерігали жінки. Відео масово розлетілося по Telegram-каналах.

Бійка між українцями та росіянами, кадр з відео
Бійка між українцями та росіянами, кадр з відео

Зйомка ведеться від імені українки, яка одразу зазначила, що вони просто відпочивали на озері. Далі кадр різко змінюється, і глядачі вже можуть побачити, як декілька чоловіків кинулися в бійку.

У цей час на фоні чути, як голосно плачуть діти, а учасники конфлікту на підвищених тонах матюкаються. "Мешканці Німеччини", які говорять російською, почали знімати на камеру номери машин українців, погрожуючи поліцією, а також проганяли їх з пляжу.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Бійка між українцями та росіянами, кадр з відео
Бійка між українцями та росіянами, кадр з відео

Більше того, наприкінці відео один із чоловіків у грубій формі звернувся до української жінки з вимогою говорити російською мовою, а не "мовою своєю". На жаль, обличчя агресивного росіянина не видно.

Автори публікації в Telegram зазначили, що після перемоги, коли наші військові вирушать на відпочинок за кордон, таких кулачних боїв буде набагато більше.

Нагадаємо, у росії провели забіг "хатинок" на курячих ніжках: у деяких "пацієнтів" з'їхав дах

Раніше ми писали про те, що на Закарпатті будують дорогу на 600 млн гривень до мажорного курорту нардепа Ігоря Палиці

Як повідомляв Знай.ua, грабували, ґвалтували та продавали наркотики: у Житомирі затримали банду, яка "полювала" на військових з "передка"