Олігарх Олександр Ярославський, який у березні обіцяв продати свою яхту, а гроші від продажу передати на відновлення Харкова, схоже, і не збирається дотримуватися свого слова. Його помітили на популярному курорті Франції, під час того, як він повертався на моторному човні з цього самого судна.

Олександр Ярославський
Олександр Ярославський

Відео з його відпочинку шириться соціальними мережами.

Автори публікацій стверджують, що підприємець зараз відпочиває у Сен-Жан-Кап-Ферра (Франція) та публікують відео, де чоловік, схожий на Ярославського, припливає на моторному човні, який доставив його з яхти, на пляж.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Олександр Ярославський на форумі UkraineInvest Talks: Dnipro
Олександр Ярославський на форумі UkraineInvest Talks: Dnipro

7 серпня журналіст "Української правди" Михайло Ткач опублікував на своїй сторінці у Facebook інформацію про те, що яхта Ярославського увесьлипень плавала поблизу усіх італійських берегів та втретє повернулась до острова Сардинія.

Нагадаємо, що Ярославський в перші дні повномасштабного вторгнення опублікував звернення до харків'ян в якому зазначив, що нібито "розпочинає програму допомоги" місту.

Бізнесмен Ярославський залишив яхту собі. Фото Facebook
Бізнесмен Ярославський залишив яхту собі. Фото Facebook

Першим кроком мав стати продаж яхти Kaiser Worth Avenue Yachts, вартість якої оцінюють в майже 50 млн євро.

Нагадаємо, ми писали, що величезний маєток олігарха Ярославського у Харкові охороняли росіяни: командир Kraken про ексвласника ФК "Металіст"

Як повідомляв "Знай.ua", бізнесмен Ярославський не дотримався обіцянки і не продав яхту для відновлення Харкова: дружина з подругами смакує шампанське

Також, Харківський олігарх Олександр Ярославський розважається з російським кумом Дерипаскою: ще й отримує гроші від міста