Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський днями потрапив у жахливий скандал, який явно підірвав його репутацію. Все почалося з докорів українця та його втраченої посилки, а закінчилося словесною суперечкою.

Смілянський не стримався і дозволив собі обматюкати клієнта, коли пояснював, що могло статися з посилкою. За його словами, вона нібито була оформлена за найдешевшим тарифом, а тому може бути розцінена як конверт з маркою. Тобто відстежити її неможливо.

Смілянський. Фото: Facebook
Смілянський. Фото: Facebook

Однак навіть після скандалу генеральний директор компанії не вгамувався. Через декілька днів він продовжує сперечатися з користувачами соцмережі, переходить на особистості та намагається їх образити.

"Іноді, кажуть, треба давати другий шанс, але бачу у вашому випадку не треба. Це діагноз", "Точно. Головне я тебе забув запитати, що мені робити. Адже ти ж моральний компас України, але слухаю Марка Твена і не сперечаюся з тобою", - відповів він.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відповідь Смілянського, скріншот
Відповідь Смілянського, скріншот

Деякі українці зазначають, що своїми діями Смілянський просто закопує залишки репутації. Також йому радять зайнятися прямими обов'язками директора Укрпошти, яка регулярно потрапляє у скандали.

Сварка Смілянського з українцями, скріншот
Сварка Смілянського з українцями, скріншот

"Може так посилки про***ватися будуть менше", "Який день поспіль ти сперечаєшся з людьми? Попий водички і послухай краще Бізе - може тебе попустить", "Який іспанський сором, він ще й цитатами в**раеться. Давай щось з Конфуція – мистецтво війни. Щоб мене вкрай прорвало", "Можете не здаватися і ганьбитися до кінця", - пишуть користувачі сети.

Сварка Смілянського з українцями, скріншот
Сварка Смілянського з українцями, скріншот

Нагадаємо, "Ні бл**ь, це я забув...": голова "Укрпошти" Ігор Смілянський похвалився навичками спілкування з клієнтами

Раніше ми писали про те, що "Ганьба, подавитеся...": в "Укрпошті" почали пропадати посилки із зоомагазинів, реакції нуль

Як повідомляв Знай.ua, "Ви там з розуму вижили?": клієнти "Укрпошти" платять по 50 грн за те, що в інших служб безкоштовно