23 серпня відбувся Кримський саміт, на якому був присутній Президент України Володимир Зеленський.

За підсумками заходу була проведена спеціальна прес-конференція. Під час заходу Володимиру Олександровичу задали питання стосовно мобілізації.

Володимир Зеленський. Фото кадр з "Youtube"
Володимир Зеленський. Фото кадр з "Youtube"

Журналісткою було надане запитання чи буде розширена мобілізація. На що він відповів, що військові попросили його розширити цей процес. Подробиці озвучувати не став. Також він додав, що спочатку потрібно навести лад у військкоматах, військово-лікарських комісій, для цього потрібно прискорити процеси та зробити певні зусилля. Лише потім говорити про питання розширення мобілізації.

Мобілізація. Фото кадр з Youtube
Мобілізація. Фото кадр з Youtube

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Дія воєнного стану була продовжена до 15 листопада 2023 року (на три місяці). За словами Міністра Оборони України Олексія Резнікова, учасниками бойових дій з 2014 року стали більше мільйона українців. Зараз серед основних проблем – ставлення суспільства до ветеранів.

Після російсько-української війни кількість ветеранів з 1 мільйона може зрости до 5. Про це говорять в Міністерстві у справі ветеранів. Згідно з соціологічним опитуванням, близько 90% людей позитивно ставляться до ветеранів та готові їх бачити у своєму колективі, підтримують пільги бізнесам, котрі влаштовують на роботу ветеранів війни.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, чоловік спалив 12 військових авто у Києві: взяли, коли хотів підпалити чергову автівку

Раніше, на порталі Знай, повідомлялось, знайшли повістку у поштовій скрині: адвокат розповів, що робити і чи законне таке "вручення"

Також наш портал інформував, "Для України починається цикл 2 років...": астрологиня визначила точну дату завершення війни