Начальника сектору комплектування Одеського обласного ТЦК Дениса Галушка спіймали на незаконному збагаченні на понад 14 мільйонів гривень. Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

У НАЗК відзначають, що починаючи з 2020 року теща воєнкома купила, а потім продала два автомобілі: Mercedes-Benz GLE 43 AMG вартістю 2 мільйони гривень та Mercedes-Benz GLS 350 вартістю 2,3 мільйона гривень. У 2022 році вона стала щасливою володаркою BMW X7 XDRIVE 30D, а восени того ж року придбала будинок і земельну ділянку вартістю понад 3 мільйони гривень.

ТЦК. Фото: скрін youtube
ТЦК. Фото: скрін youtube

Свою матір Денис Галушко також не обділив - минулого літа жінка купила Toyota RAV-4 HYBRID вартістю понад 880 тисяч гривень та будинок із земельною ділянкою вартістю близько 1,7 мільйона гривень. При цьому офіційне фінансове становище жінки не можна порівняти з такими покупками.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Дружина військкома позаминулої осені придбала нову Mazda CX-5, а влітку 2023 купила другий автомобіль - Mercedes-Benz V-KLASSE вартістю понад 2,6 мільйона гривень. Син працівника ТЦК став власником квартири в Одесі вартість 563 тисяч гривень.

Поверх усіх цих покупок військком із дружиною, починаючи з 2021 року, разом витратили майже 6 мільйонів гривень, що незрівнянно більше, ніж їхні офіційні заробітки.

Раніше портал Знай повідомляв, командир жорсткого побив військового, черговий скандал на Одещині: може сісти за ґрати на 12 років.

Також наш портал інформував, спільник військкома-олігарха Борисова втік за кордон: навіть міцні зв'язки не допомогли відмазатися.

Крім того, ми писали, порцелянові унітази, кондиціонери та газони: відділення поліції у Львівській області вирішили закидати мільйонами.