Коли ви робите свій скромний сендвіч, останнє, про що ви зазвичай думаєте - з чого полягає те, що зараз виявляється у мене в роті, а потім у шлунку.

Шинка дуже популярна в Україні, але мало хто замислюється про те, з чого вона робиться, думаючи, що це цілісний шматок м'яса.

Шинка, скріншот: Youtube
Шинка, скріншот: Youtube

З'явилося вірусне відео у TikTok, з фабрики. У ньому показано, як на конвеєрі виробляються шматочки шинки... через що сотні користувачів назавжди зреклися будь-коли ще купити шинку. Глядачі спочатку прийняли вміст, відображений на екрані, за рожеве морозиво.

Багато хто тепер у розпачі, а дехто зовсім перестав їсти шинку. Підпис до відео: "Я не хочу вірити в це".

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Рожеву масу черпають великими жовтими черпаками і закачують у форми у вигляді буханців, по формах сильно стукають, щоб розподілити суміш, після чого форми ставлять в духовку для приготування. Після того як суміш підрум'яниться і набуде коричневого кольору, зовсім не схожого на шинку, її кладуть у машину для нарізки.

Падаючи шматочками, їх кладуть в інше жовте відро, мабуть, щоб упакувати і згодом продати.

Шинка, скріншот: Youtube
Шинка, скріншот: Youtube

"Я думав, це глазур, потім морозиво, потім хліб, а потім це", "Я думав, що вони кладуть у духовку морозиво. Я ніколи не буду їсти м'ясо, я стану вегетаріанцем", - пишуть користувачі в коментарях .

@thatafricanchick2

I dont want to believe this#😮#😳#ham#fake#food#blacktiktok#woah

♬ Breaking News - Breaking News

Нагадаємо, в одній зі шкіл спалахнув серйозний скандал через туалети - не краще, ніж у росіян

Як повідомляв "Знай.uа", жінка 30 років жила на льодовику і навіть поріднилася з ним, але потім раптово зникла: цивілізація вторглася в природу

Знай.uа писав, наречена зняла апартаменти для дівич-вечора, але цей день видався справжнім кошмаром